Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се МАРЕА JTD 105к.с. 2000г. на части !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Ако имаш емблемите "JTD105" на предните калници - кажи цена.Интересувам се и от тази част която е оградена на снимката - държи се за предния капак на 3 винта.
    30 лв това ограденото. надписите на калниците - НЕ , подлакатника седи още
    www.4astite.com

Коментар

Подлакътника за какви пари го даваш?

Коментар

ре

Стартер??На каква цена е ??
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

стартера замина с двигателя
          www.4astite.com

Коментар

coolboby написа:
            ogi28b написа:
            към tyson и coolboby: ако искате да ви снимам как изглежда абсолютно същата конзола в моята брава, с подлакътника, и да помислите дали може да се монтира, и направо да я отнасяте?
            Ще съм ти благодарен да!
            Ето снимки. Това е моят подлакътник във ФИАТ Брава, а не този който се продава! (малко е мръсен... )Снимките са с цел да се види как изглежда. Не мога да кажа дали този който се продава е абсолютно същия и дали може да се монтира!
            Прикачени файлове

Коментар

здрасти, интересуват ме пепелниците, отпред и отзад.
              Fiat Bravo GT

Коментар

е, аде пазарлък за подлакатника на Л.С. голяма сгода е, аз за БМВ-то го купувах 200 лв., но там са много лимитед едишън
                www.4astite.com

Коментар

Здравейте,мен ме интересува гърнето, декоративната кора под двигателя, централата на еърбега.ако са свободни и здрави кажи цена
                  Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

Re: мареА

mitrax написа:
                    rosenmvr написа:
                    интересуват ме ключове с дистанционо на алармата
                    има един ключ но с транспондер и върви комплект с гривната и четеца
                    колко пари ще му търсиш на ключа , по принцип на мен ми трябва само платката на дистанционното а чипа на имобилаизера не такаче ме устриова и гола платка единствено ми трябва да свети като го натиснеш.

r_osen@yahoo.com

Коментар

От снимките се вижда че има джанти, ама какви са?
                      Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?
                        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Ако джантите са здрави, не са криви и на тях пише 5 1/2 x 14H2, бих се заинтересувал от цена на 2 джанти. Пиши ми на Л.С.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

читава ли е вътрешната капачка на резервоара , какви пари я даваш? ако може и снимка...
                            Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

ogi28 за съжаление много големи гимнастики трябват а и на мен не ми идва на акъла как да го монтирам.Малко е по-различно в Бравото,мястото е по-ограничено и ръчната пречи.Сори за офф-а..
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

null.zero написа:
                                интересува ме от задната седалка конзолата, където се закопчават коланите?
                                не разбрах какво точно ти трябва ? тая закопчалката в която се закопчава колана ли ?Джантите не се подават защото не са 4 , но чакаме същата - 4та да са си комплект. Капачката ще проверя , снимам :D
                                www.4astite.com

Коментар

Working...
                                X