Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се МАРЕА JTD 105к.с. 2000г. на части !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    така ли ми се струва, или тапицерията е "281. Синьо кадифе (Blue Velvet)" ??? Ако е такава - шофьорската седалка ме интересува, цена? Подлакътника би трябвало да стане, Бравата е точно с такъв. Интересува ме също конзолата с лостовете зад волана, здрава ли е, заедно с буксите към нея, и моторчето за чистачки. И свещите за подгряване на антифриза ако работят - веднага ги купувам!
    тапицерията можеби остана само подлакатника от нея,конзолата с лостовете е ОК и моторчето на чистачките също . Драсни лс при интерес
    www.4astite.com

Коментар

раздробяването напредна UP ->кой го искаше това ?и още......чялото окачване отпред - всичко , рейка амортисьори и тнткомплект арбегове и иснаталацията им с модула който ги управляватаблото
      www.4astite.com

Коментар

има също задно окачване - главини амортисьори и др. хидравлични помпи на съединитея , хидр. рейка с помпата и мн други
        www.4astite.com

Коментар

Искам кутията на въздушния филтър ако е здрава. Дай някаква цена за нея
          Lancia Kappa 2.0 20V
          БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Пиша ти на лично за "комплект арбегове и иснаталацията им с модула който ги управлява"и"таблото" пред пътника
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

besnija ме изпревари... кутия и аз търся, но не ми е крайно необходима. както и другите неща за които питах, също не са ми крайно нужни. засега нямам интерес . Какво стана с допълнителните подгряващи свещи, те са ми крайно нужни? Тях веднага ги плащам ако работят. На разумна цена де... Стъклата 4 електрически ли са? ако да, снимай ми управлението им дето е на шоф. врата.към tyson и coolboby: ако искате да ви снимам как изглежда абсолютно същата конзола в моята брава, с подлакътника, и да помислите дали може да се монтира, и направо да я отнасяте?

Коментар

Лявото огледало имаш ли го и на каква цена е.С подгряване ли е?
                Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
                FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

кутията 50 лева , пирфектна с нов филтър , огледало няма
                  www.4astite.com

Коментар

интересува ме конзолата с лостовете зад волана става ли за брава ако да кажи цена и да се спазарим
                    Brava 100 16V '99

Коментар

Коя година беше колата? Предното стъкло здраво ли е или само така изглежда? Цена?
                      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

2000г , но джама е на сол
                        www.4astite.com

Коментар

Черната пластмаса зад волана с върките за фаровете и осветеността на таблото.Цена???

Коментар

хаиде не остана.Кои разбира тук се спира :D :D
                            www.4astite.com

Коментар

Ако имаш емблемите "JTD105" на предните калници - кажи цена.Интересувам се и от тази част която е оградена на снимката - държи се за предния капак на 3 винта.
                              Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
                                към tyson и coolboby: ако искате да ви снимам как изглежда абсолютно същата конзола в моята брава, с подлакътника, и да помислите дали може да се монтира, и направо да я отнасяте?
                                Ще съм ти благодарен да!

Коментар

Working...
                                X