Продавам си астричката. C20XE - 2.8 Motronic.1993г - 218 000км.2(3) ВратиABSАлармаБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерЛети джантиСин металикСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключванеТракшън контролВ момента колата е около 162-163 коня с чип и без катализатор.Личен рекорд на божурище е 15.6 Thumb upПълно каско до 06.2008, гражданска отговорност до 03.2008.Музиката в колата е:Плеър - Pioneer deh-2820MPУсилвател - Thunder ТCA 2110Бас - ZX-122proЕлипси - Pioneer TS-A6901Предна линия - Pioneer TS-G1647Тавана, волана и скоростния лост са кожени.По колата са сменяни - накладки, кабели, свещи и други.Колата съм си я пазил доста, и е в много добро състоние - на снимките си личи.Забележки - Спуках гума наскоро и в момента едната е различна от другите. Лека червена драскотина(10 санта) на предната броня(някой ми е оставил спомен от паркинга на фантастико Sad )Цена: 5350 лева.При желание от купувача, колата може да се продаде и без музиката - съответно и цената ще се промени. Астрата е в София.За контакти: 0883 35 10 35, тук и ЛС.Ето линк към друг форум, там обявата е със снимки. http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=76029
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Опел Астра GSI 2.0 16v!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки си е в правото да обяви цена, която той смята за добре и това не би трябвало да подлежи на коментар. В случая нарушавам правило 10 от правилата за тази секция, но просто цената ми се струва нереална за 15 годишен автомобил.Успех с продажбатаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Всеки си е в правото да обяви цена, която той смята за добре и това не би трябвало да подлежи на коментар. В случая нарушавам правило 10 от правилата за тази секция, но просто цената ми се струва нереална за 15 годишен автомобил.Успех с продажбата
Коментар
-
KPEMATOP написа:преди да паднат митата, тези астри бяха по 5-6 хиляди
Коментар
-
За швейцария нямам представа как стоят нещата. Там мисля има ДДС.В аутоскаут в момента няма гси16в. Знам, че не всичко е по сайтовете, но тези коли не са като голф 1.8: да питаш: колко ще ми излезне да ми вкараш една такава и той да ти каже ми 2.5- 2.8. Просто не са в изобилие. Например един човек беше в КАТ да регистрира Астра 1.8 125 коня(до момента на регистрация, човека беше надхвърлил 4000 лева като колата дори лети джанти няма) и каза, че не е намерил 2.0 16в за нормални пари.То по принцип ударените коли излизат по-тънко ако имаш твои хора по сервизите, това е ясно(макар, че в тоя случай трябва ДОСТА да е чукната, че да е под 1000 евро.)
Коментар
-
ancho написа:Баце, дебеличка ти е цената, пък и както се каза "не в този форум", а и си писал нещо тъпо и гадно в тЮнинга! Сети Се
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар