Продавам си оригиналния двигател на Дедра-та,по простата причина че има вече друг по силен.Които са били на Италфест-а са видяли колата от близо и знаят как въври.Мотора не е отварян!Мотора е на 135000км,със сменени ремъци и ролки на 10000км,масло ,свещи ,кабели ,капачка и палец на 4000км.Всички датчици са си по него.Давам го с всичката електроника която е нужна за подкарването - Контролер(ЕКУ) , МАП сензор, електронен бууст контрол.Има и съединител ,но е за смяна.С него има помпа за климатика и помпата за хидравликата на волана.Единственото което няма е стартер.Мотора е без документи,тъй като не смятам да регистрирам новия.Кода на двигателя е 835.А8.000 ,мощността е 177 конски сили.Цена 1200лв.За връзка и въпроси тук,на лични или на 0895 788638.П.П. Снимки утре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам двигател 2.0 8V Турбо
Collapse
Заключена тема
X
X
-
soulkeeper написа:Можеш ли да ми кажеш от къде да си намеря колектор за мен, от който да има някакъв ефект?Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:soulkeeper написа:Можеш ли да ми кажеш от къде да си намеря колектор за мен, от който да има някакъв ефект?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар