Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продава се Fiat Tipo 1.4, катастрофирал - продаден

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а делко?ако да колко пари

Коментар

melbata написа:
      ами 20ка е добре, само да видим другия агент кое ще вземе, че се подмотва нещо, ще те имам в предвид
      А здрава ли е пластмасата дето е от вътрешната страна на вратата точно при настройващато копче за огледалото - пак от лявата страна. Също от капачето на предния папелник се интересувам ако е здрав - може и целия пепелник.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

зраво е всичко по огледалото, пепелника също е здравspirtomero - кажи ти некви пари,не знам как вървят, делкото е долу на блока, нее от страни при главата

Коментар

Re: Продава се Fiat Tipo 1.4, катастрофирал - 800лв

melbata написа:
          Продава се Fiat Tipo 1.4, 1992, година на 150000, сив металик, бензин, ударено отпред, цялото или на частицялото 800лв, цената е ориентировачнаназад е здраво всичко, двигателя и скоростната кутия също са здравикутия за въздушен филтър здрава + нов филтър бонусстартер здравгенератор здрав и тн.няма радиатор и фаровеGSM 0888 11 22 55icq 253 198 348
          Колега, интересува ме цената на задната врата със заключващият механизъм (ако автомобила е с централно), както и вътрешните дръжки на тавана, ако са от подвижните....
          FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

няма централно, и дръжките не са подвижни

Коментар

Working...
            X