Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фиат браво, 1.6 16V - блъснато.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Grigor_j написа:
    ае я ако мойш пусни една, две, три снимки вътре на интериора може и седалките и задните кори да взема.
    днеска утре ще има снимки на интериора. по седалките да ти кажа има забележка само на шофьорската (дамаската леко се е разбримчила, няма дупка но си личи как е леко излиняла, сещаш се какво имам предвид. ама цените са толкова промоционални че няма какво да се чудиш

Коментар

тя моята е същата аз затва исках да я сменям. пращай корите още днес. Щифтовете им са здрави нали?
      Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

А да питам за задното гърне Искам го ако е като ново
        Nissan Primera 1.6 16v P11
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

kantarev написа:
          А да питам за задното гърне Искам го ако е като ново
          на два месеца каране е.

Коментар

На мен ми трябва запалката . Продава ли се отделно или върви с пеперника? Ако се продава само тя пиши едно ЛС с цената и да я отнасям.

Коментар

колко е спукан десния стоп? може ли да пуснеш една снимка да го видя
              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

двигателя на части.всичко е перфекто:тел.: 0894/272772 и 0878/884441

Коментар

колега, ще пускаш ли снимки на интериора? снимай корите и да ти давам адрес за да ги изпращаш
                  Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

колега какво стана със задната чистачка в наличност ли е още а и емблемата отпред ми трябва

Коментар

BAI MILE написа:
                      колега какво стана със задната чистачка в наличност ли е още а и емблемата отпред ми трябва
                      чистачката я взеха с моторчето, съжалявам... емблемата ще си я оставя, все пак ми е първата истинска кола...

Коментар

Working...
                      X