Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фиат браво, 1.6 16V - блъснато.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Продавам фиат браво, 1.6 16V - блъснато.

bravo 1.6 написа:
    Дата на производство - 1996 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 103 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Купе Пробег - 130000 км Цвят - светло син мет. Особености: 2(3) Врати ABS Аларма Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Металик Серво управление Стерео уредба Центр. заключванеКлиматикТрети стопДопълнителна информация:Колата беше в перфектно състояние преди удараСменени предни и задни накладки,оригинални гърнета,предни амортесиори,чисто нов съединител,предни и задни тъмпони и др...Колата може да се оправи.Може и за части(продава св цялата комплект)ЦЕНА-1600левателефон за контакти-0878884441 или 0894272772
    задна броня-цена и състояние

Коментар

niko_ymn написа:
      niko_ymn написа:
      Ако го пуснете на части - аз веднага бих взел предното стъкло. Точно такова търся - от 1996-та година, като моето, защото да е същия печата, че ми се пукна леко третия слой и ме дразни. Ново е 120-150 лева, но аз искам оригиналното с печата "SEKURIT Saint Gobain ...6"
      Давам 60-70 лева + транспорта и таксите за наложения платеж, или може да се спазарим на друга цена. Ако печата е от стъкла от 95та в завода а регистрацията е била 96-та - 60, ако наистина си е 96та - тогава 70.
      OK, дай ми телефон да ти кажа какво пише на стъклото и да се разберем за транспорта, Еконт май возят евтино.

Коментар

Задната чистачка има ли я още и ако да то на какви пари ще мия дадеш

Коментар

БЛЪСНАТО БРАВО - КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ - ЦЕНОРАЗПИС ПО-ДОЛУ

bravo 1.6 написа:
          Ето и снимки!!!!
          Специални Коледни цени за части на FIAT BRAVO 1.6,16V,103 hp, 11.1996 Ако нещо не намирате в списъка, се обадете на 0894 272772, и ако не е помляно, ще Ви го доставим. -двигател 138 000 км. реални! идеален!-400 лв. -спирачна помпа-70 лв. перфектна -компресор на климатика-150 лв. -хидравлична рейка-100 лв. -скоростна кутия-100лв. -ECU-200 лв. -седалка шофьорска-20 лв. -седалка пасажерска-15 лв. -седалка задна-30 лв. -термостат-20 лв. -табло,със скоростомер,централна конзола и жабката-100 лв. -бобина BERU-50 лв. -кори за вратите-10 лв. -задна дясна врата-50 лв. -врата на багажник-цялата със стъклото,третия стоп бачка-150 лв. -задни фарове-единия 30 лв. другия-20 лв. -резервна гума оригиналната-30 лв. -серво за спирачките-90 лв. -хидравлика за волана-90 лв. -стъпков мотор-30 лв. да дойдете да си го свалите, че не знам къде се намира -TPS сензор-30 лв. -ел.повдигачи за стъклата,с цялата електроника и бутоните-2 бр.,50 лв. общо,не се дават отделно -спирачни дискове-предни-2 бр-50 лв. (с нови накладки) общо,не се дават отделно -остатъци от запалителни кабели с лулите-2 лв. -предно,средно и крайно гърне-целия комплект-80лв. (голямото задно е ново) -носачи (без предно ляво)-2 задни по 30 лв. преден десен 30 лв. -генератор(динамо)-60 лв. -стартер-60 лв. -амортисьори-2 бр по 60 лв. нови предни и 2 бр задни по 40 лв с тампона и лагера -пружини-4 бр. по 15 лв. -ламбда сонда-50 лв. -главини каквито са останали 30 лв. общо,не се дават отделно -цял заден мост-здрав-100лв. -преден мост-отделни части, обадете се -барабани-2 бр. по 20 лв. -задни спирачни накладки - 2 бр. нови 20 лв. -предно и две задни странични стъкла-бензинова помпа с кошницата-100 лв.-резервоар

Коментар

Заден ЛЯВ стоп си го запазвам ... Ще ти пиша утре че сега не съм на моя комп и нямам грам време.ПАЗИ ГО ....

Коментар

кората под мотора ми трябваако я има де давам си телефона защото нямам възможност да следа форума!0878977066 - Иван се казвам
              не е важно колко коня ти е колата, а колко ти е празна главата!

Коментар

кажи някаква цена за десния стоп и за машинките за стъклата
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.

Коментар

Купувам CD Changer-а. Довечера ще ти пиша на лични да се разберем, защото сега бързам за работа.
                    SEAT Leon Cupra 300
                    Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Re: БЛЪСНАТО БРАВО - КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ - ЦЕНОРАЗПИС ПО-ДОЛУ

bravo 1.6 написа:
                      -задна дясна врата-50 лв.
                      интересно. корите за вратите 10лв. двете или бройката? и таблото кой го е свалял и запазено ли е? ако да изпращай ги в Бургас по еконтГригор Желязков 0899172393
                      Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

ivandd написа:
                        десния стоп е леко спукан и е 20 лв., виж по-горе пише за машинките на ел. стъклата - 50 лв., но само в комплект.

Коментар

Re: БЛЪСНАТО БРАВО - КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ - ЦЕНОРАЗПИС ПО-ДОЛУ

Grigor_j написа:
                          bravo 1.6 написа:
                          -задна дясна врата-50 лв.
                          интересно. корите за вратите 10лв. двете или бройката? и таблото кой го е свалял и запазено ли е? ако да изпращай ги в Бургас по еконтГригор Желязков 0899172393
                          така е като ползвам на колегите обявите като ме мързи да пиша. Корите са 10 лв. двете. Таблото още не е свалено, тъкмо кажи какви претенции имаш по тази част. Иначе е здраво и запазено.

Коментар

опс аз не погледнах че е с клима твойта и ценрталната конзола е различна. Но нищо очаквам корите с наложен платеж до офис на еконт. и дано са запазени и дамаската да е здрава а за таблото... де да знам.... остави го и тес дръжчици за отваряне на вратата отвътре влизат към корите нали? или?

Радвайте се

Коментар

Grigor_j написа:
                              опс аз не погледнах че е с клима твойта и ценрталната конзола е различна. Но нищо очаквам корите с наложен платеж до офис на еконт. и дано са запазени и дамаската да е здрава а за таблото... де да знам.... остави го и тес дръжчици за отваряне на вратата отвътре влизат към корите нали? или?
                              така е, с клима е. дамаската е здрава, ама си трябва пране, знаеш че по автомивките там не си дават зор. влизат и дръжките в цената, да ми се маха от главата, аз затова исках първо накуп да я дам.

Коментар

ае я ако мойш пусни една, две, три снимки вътре на интериора може и седалките и задните кори да взема.

Радвайте се

Коментар

Working...
                                X