zarcov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ТИПО-2000 16v-180к.с.
Collapse
X
-
TIPO-2000 16v написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:TIPO-2000 16v написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно
Коментар
-
maiden написа:"Дръжките" са за при инцидент. Ако колата се подпали и водача е припаднал да може да се отвори предния капак отвън. Това е необходимо за всички врати - страничните имат изведени жила, а багажника е също с "дръжки".
Коментар
-
сори за офа, но това типо беше казвам бепе много по хубаво преди и беше с друг мотор. Ако не се лъжа типото беше 4. и някой номер и беше с мотор 2000 16в турбо и се продаваше преди година за около 4500лв., а кончетата бяха много повече сруго не се сещам имаше и рекаро седалки 2 броя но тогава ми се сториха много парите и затова не се задълбочих в преговориЛуд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC
Коментар
-
dobaracing написа:ами значи аз съм с грешка, но съм сигурен че имаше в мобиле да се продава едно такова типо турбо със лепенките със ролбарите седалки както вече писах и други работи имаше но не се сещам какво точно||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Като се сетя, че и бащата имаше такова Типо, спортно с ролбари, със спортни седалки, изчистено от всякакви глупости и като се сетя как се носеше по завоите с вратите напред на ралитата направо гледам с респект на този модел. Много добър автомобил. Този който си търси бегачка няма да сгреши, ако го вземе. Успех с продажбата, колега.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар