Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам ТИПО-2000 16v-180к.с.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

zarcov написа:
    Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно
    Колега,явно верно си бил малък,но в ралитата "дръжките" както ги наричаш ти са задължителни,а лепенките ако си чувал за спонсори можеш да се сетиш защо са там,предполагам.

Коментар

TIPO-2000 16v написа:
      zarcov написа:
      Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно
      Колега,явно верно си бил малък,но в ралитата "дръжките" както ги наричаш ти са задължителни,а лепенките ако си чувал за спонсори можеш да се сетиш защо са там,предполагам.
      Явно найстина не разбирам! Задължително колите трябва да имат "дръжки" ?!?!? С каква цел?
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
        TIPO-2000 16v написа:
        zarcov написа:
        Явно найстина не разбирам! Задължително колите трябва да имат "дръжки" ?!?!? С каква цел?
        За да не ти се обърне предния капак

Коментар

Аз си мислех че са само некви грозни ламаринки! Сори много. Но не знаех че е участвала в състезания, а мислех че е просто кофти тунинг.
          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Да си говорим за джантите колега?
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

"Дръжките" са за при инцидент. Ако колата се подпали и водача е припаднал да може да се отвори предния капак отвън. Това е необходимо за всички врати - страничните имат изведени жила, а багажника е също с "дръжки".

Коментар

maiden написа:
                "Дръжките" са за при инцидент. Ако колата се подпали и водача е припаднал да може да се отвори предния капак отвън. Това е необходимо за всички врати - страничните имат изведени жила, а багажника е също с "дръжки".
                Батка за инциденти е тази пожарогасителна система не е нужно да отваряш капака до предния прозорец има два извода като дръпнеш единия се фклучва системата а другиа е за токовете.

Коментар

Коментар

сори за офа, но това типо беше казвам бепе много по хубаво преди и беше с друг мотор. Ако не се лъжа типото беше 4. и някой номер и беше с мотор 2000 16в турбо и се продаваше преди година за около 4500лв., а кончетата бяха много повече сруго не се сещам имаше и рекаро седалки 2 броя но тогава ми се сториха много парите и затова не се задълбочих в преговори
                    Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

не е било турбо

Коментар

ами значи аз съм с грешка, но съм сигурен че имаше в мобиле да се продава едно такова типо турбо със лепенките със ролбарите седалки както вече писах и други работи имаше но не се сещам какво точно
                        Луд фен на ФИАТ ТИПО 1.6i.e DOHC

Коментар

dobaracing написа:
                          ами значи аз съм с грешка, но съм сигурен че имаше в мобиле да се продава едно такова типо турбо със лепенките със ролбарите седалки както вече писах и други работи имаше но не се сещам какво точно
                          Имаше някво такова, ама май не беше същото!
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Е какво спорите, нали в софия си имате Dyno ...

Коментар

Като се сетя, че и бащата имаше такова Типо, спортно с ролбари, със спортни седалки, изчистено от всякакви глупости и като се сетя как се носеше по завоите с вратите напред на ралитата направо гледам с респект на този модел. Много добър автомобил. Този който си търси бегачка няма да сгреши, ако го вземе. Успех с продажбата, колега.
                              Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                              Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

TIPO-2000 16v написа:
                                ,а лепенките ако си чувал за спонсори можеш да се сетиш защо са там,предполагам.
                                Колега случайно да е имало лепенки Durex на вратите преди??? (От предишния спонсор.)
                                Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                                Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Working...
                                X