-------------------------------------------------------------------------------- Данни: Дата на производство - юли 1992 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 180 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 115000 км Цвят - Сив Особености: 4(5) Врати Аларма Бордови компютър Ел. Стъкла Застраховка Лети джанти Металик Серво управление Центр. заключване Допълнителна информация: Промените по колата са основно по двигателя: Ковани бутала с бомбета,Портвана глава,Редена скоростна кутия, Блокаж на диференциала,Клапан за налягането на бензина, Спортна помпа с възможност за натягане до 10 бара, Сменена електроника "ВЕБЕР",Ролбар по изискванията на "БФАС", Волан "МОМО",Спортно окачване "KONI",Пожарогасителна система "OMP",15 цолови джанти "ALESIO"Възможен коментар по цената. Регион: София тел.: 0886001581 Цена:3200 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ТИПО-2000 16v-180к.с.
Collapse
X
-
zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно
Коментар
-
pugsy написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидноСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...
Коментар
-
pugsy написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
ivanko_rs написа:Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар