-------------------------------------------------------------------------------- Данни: Дата на производство - юли 1992 г. Тип двигател - Бензинов Мощност (к.с.) - 180 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Категория - Хечбек Пробег - 115000 км Цвят - Сив Особености: 4(5) Врати Аларма Бордови компютър Ел. Стъкла Застраховка Лети джанти Металик Серво управление Центр. заключване Допълнителна информация: Промените по колата са основно по двигателя: Ковани бутала с бомбета,Портвана глава,Редена скоростна кутия, Блокаж на диференциала,Клапан за налягането на бензина, Спортна помпа с възможност за натягане до 10 бара, Сменена електроника "ВЕБЕР",Ролбар по изискванията на "БФАС", Волан "МОМО",Спортно окачване "KONI",Пожарогасителна система "OMP",15 цолови джанти "ALESIO"Възможен коментар по цената. Регион: София тел.: 0886001581 Цена:3200 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам ТИПО-2000 16v-180к.с.
Collapse
X
-
zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидно
Коментар
-
pugsy написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидноСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
ivanko_rs написа:Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...
Коментар
-
pugsy написа:zarcov написа:Не ми се обиждаи, но какъв е тоя тюнин по колата? Какви са тея лепенки, дръжки на капака??? ОООО не горкото фиятче иначе хубаво си го направил бегачка! Сори ако звучи много убидноНе съм ходил по писти
Явно е доста известно това типо.
>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
ivanko_rs написа:Беше ми интересно кога ще се появи тази обява и във фиатския форум.Колега имам няколко въпроса които мисля ще изчистят картината максимално.А именно как така това типо стана от 147 на 180 коня без да сте сменяли валове и др. работи(може да сте сменяли ама не сте ги писали в данните които давате).Втори въпрос каква електроника "Вебер" сте сложили сега при положение че оригиналната е "Вебер"?какви ковани бутала с "бомбета" сте използвали и на колко сте качили степента на сгъстяване,защото тя заводска е 10.5:1 и няма много място особено за такива бутала?Целта ми е да видим дали реално това Типо е такова за каквото го представят,защото ако да ,цената му е много ниска.Понеже имах две и са ми слабост,обаче да им се приписват други показатели,а и заблуда на потенциален купувач...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар