Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам фарове от MAREA с лупи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам фарове от MAREA с лупи

Фаровете са ориг. VALEO цена: 250 лв.

Не че искам да се заяждам ама 250 лв .са доста.В София може да се намерят за по 70лв.бр.Иначе успех.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
      Не че искам да се заяждам ама 250 лв .са доста.В София може да се намерят за по 70лв.бр.Иначе успех.
      Каде се намират оригинални?Пък и по 70лв.
      QV,HGT

Коментар

Ем колега дето продава не е уточнил нови ли са втора ли са....затоваПредполага се че втора са по 70 сега за марката не се знае...
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

В една морга в Младост(София)Имаше Валео и ги спазарих за 120 двата(което прави по 60 лв.)ама имаше само леви.Казаха че ще има и десни след 10 дни.Който отдавна минаха.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Цената е екстра. Аз си взех за 240лв. Депо нови, а съм сигурен че оригиналните светят по добре за тия пари :D

Коментар

nParMaTuK написа:
              Цената е екстра. Аз си взех за 240лв. Депо нови, а съм сигурен че оригиналните светят по добре за тия пари :D
              цената наистина е добра ако наистина са Valeo дори и втора рака.Заштото ментетата при Италянеца са по 120/бр. обаче ниамат фасонги за габаритите,рефлектора на дългите започва да се люпи с времето и най важното лупите са пластмасови ниама я uv-линиата и светат много слабо.
              QV,HGT

Коментар

Колеги мога да кажа само едно ...Оригинален фар на Валео е 734.90 лв нов...Правете му сметка дали е изгодно ...Повече няма да коментирам

Коментар

Ебати фара то излиза, че два фара, два халогена и два стопа струват колкото едно Браво
                  Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Sparco_Racing написа:
                    Колеги мога да кажа само едно ...Оригинален фар на Валео е 734.90 лв нов...Правете му сметка дали е изгодно ...Повече няма да коментирам
                    Тези цени са нереални и са пълни глупости ,преди някой пак беше писал едни такива цифри за оригинално СД 1100 лв а оригинален ксетофон АД185н 660лв а месец по късно колега от форума продаваше касетофоните по 50 кинта с 1 година гаранция.
                    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                      Sparco_Racing написа:
                      Тези цени са нереални и са пълни глупости ,преди някой пак беше писал едни такива цифри за оригинално СД 1100 лв а оригинален ксетофон АД185н 660лв а месец по късно колега от форума продаваше касетофоните по 50 кинта с 1 година гаранция.
                      Toва да ти говори нещо ....IAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI десен Brava/vo 332.50 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI десен Marea 444.40 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI ел.десен Brava/vo 480.77 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI ел.ляв Brava/vo 480.77 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI ляв Brava/vo 332.50 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар MARELLI ляв Marea 444.40 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар VALEO десен Brava/vo 466.85 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар VALEO десен Marea 289.00 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар VALEO ляв Brava/vo 466.85 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар VALEO ляв Marea 289.00 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар десен Marea 108.80 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.VALEO десен Brava/vo 596.78 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.VALEO ляв Brava/vo 596.78 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.десен Brava/vo 90.10 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.десенс лупа Marea 117.30 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.ляв Brava/vo 90.10 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ел.лявс лупа Marea 117.30 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар ляв Marea 108.80 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар мех.десенBrava/vo 97.18 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар мех.лявBrava/vo 97.18 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар с лупа VALEO десен Marea 659.05 лвFIAT BRAVO/BRAVA/MAREA Фар с лупа VALEO ляв Marea 659.05 лвЕто ти и сайт да поразгледаш цените че май ...... http://avtocasti.com/viewtopic.php?t=8

Коментар

цените са си супер нормални!и аз искам такива ама по-нататък
                        1,6 16V

Коментар

misterious написа:
                          цените са си супер нормални!
                          За Валео фар 660лв...На това нормално ли казваш....

Коментар

[quote="Sparco_Racing"]
                            misterious написа:
                            цените са си супер нормални!/quote]За Валео фар 660лв...На това нормално ли казваш....
                            имах впредвид цената на колегата който продава
                            1,6 16V

Коментар

Много от цените са не реални ,на мен ми прилича на ценорасписа на Ауто италия.
                              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Working...
                              X