Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Типо 2.0 16V - на ЧАСТИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Корите са готини! От Реакро салона само те са останали. Пиша защото лично ги видях, когато капарирах моста!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Части

Колега, какво стана с пепелника и запалката, или цялата централна конзола?
      FIAT TIPO 1.6 i.e DGT 149С2.046

Коментар

Ето снимки на корите, на пепелника с запалката и на цялата конзола. Снимките са ужасни, но като снимам на автоматичен режим е така, правих ги с същия телефон с които и сниките от 1ва страница а са с коренно различно качество. Корите са много запазаени, може би се нуждаят от избърсване на прахта Конзолата и пепелника с запалката, като за 20 лв / двете / са перфектни Цената на корите е 40 лв. Вс щипки са здрави

Коментар

Продава се 5тата врата! Вратата е с здраво стъкло, с нагреватели, с машинка за централно и без чистачка Има си и 1-2 цигански лепенки SharK Цената на цялата врата с всичко по нея е 30 лв. Пишете тук или на ЛС.пп. Забравих ! Има и лепенка Внимание ГАЗ. 5 лв е все пак

Коментар

Колеги, подхождайте сериозно към частите дето са ми останали ... закъсал съм много за пари, и съм склонен на промоции. Стига да ви трябва нещо ?

Коментар

Предно ляво огледало, има ли?
              Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
              Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
              Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

не, колега

Коментар

Би ли дал цени за :запалката и стойката с капачето (пепелник и конзола не ми трябват)Ключето за светлините ( ако е в ред)жилото на ръчнаташибидаха с инсталацията му и конзолката за управлениезадната бронястъклото на 5-тата врата (ако са му работещи нагревателите)
                  http://karate-bg.com
                  Пътна помощ в София

Коментар

Funakoshi написа:
                    Би ли дал цени за :запалката и стойката с капачето (пепелник и конзола не ми трябват)Ключето за светлините ( ако е в ред)жилото на ръчнаташибидаха с инсталацията му и конзолката за управлениезадната бронястъклото на 5-тата врата (ако са му работещи нагревателите)
                    Здрасти, колега!Значи от всичко за което пишеш, имам шибидаха и задната броня. Шибидаха ще ти го дам за 100 лв. Ако го вземеш ще ти подаря бронята към него. Иначе цената на бронята е 20 лв.Поздрави

Коментар

Колега трябват ми ляво огледало и антена ?? ако искаш дай номер да се разберем

Коментар

Здрасти колега, не си вдигаш телефона. Интересувам се от някои неща. Ако си си сменил телефона ми го прати или ми се обади на 0885 061 999 Стоил

Коментар

fozio написа:
                          Колега трябват ми ляво огледало и антена ?? ако искаш дай номер да се разберем
                          Антена имам, огледала не. И антената мисля, че не е оригиналната погледни снимките и кажи дали те устройва

Коментар

Коментар

колега забравих да попитам за амортисьорите на 5’тата врата,държат ли и има ли ги още и ако да каква им е цената

Коментар

Държат ... на колегата VET 5тата врата

Коментар

Working...
                                X