Някой дали би имал интерес към твърдия таван / с шибедах е / Мисля да го режа за вторични суровини. Ако някой прояви интерес до 2-3 дена - цената ще е символична. Мекия също е перфектен.
ок, мерси много! Утре съм зает, но до края на седмицата ще ти звънна да се разберем. Пък и може нещо друго да се сетя че ми трябва А за спойлера ме имай в предвид!
Добре ! Ще чакам да се обадиш колега.Колеги, ориентирайте се, ако имате нужда от нещо от моето типо е добре да попитате овреме :PПричината е, че ми пречи, че съм офертирал задния мост, челното стъкло и други дреболийки и до края на седмицата ако ги продам, зегето и ще го връщам ...Та в тоя ред на мисли, помислете си дали не ви трябва нещо, ще ни е яд после ако някой се сети за нещо а то е в надин!ПОздрави
Колеги, последен шанс имате, ако ви трябват ламарини, част от купето / или цялото /. Утре мисля да го режа за вторични суровини. Оголил съм го цялото - гола ламарина е / без врати, без стъкла, без окачване ... / най-добре ползвайте мобилния 088 92 97 358Поздрави Ники
Коментар