Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам си колата- брава TD 100 - Продадена

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    UP

    Коментар


      #17
      Добре де, ама аз не съм запознат, дали не е малко мнойко 230000 км за дизел на Фиат и какви проблеми могат да се очакват след това?

      Коментар


        #18
        Ами като я вземах ходих до дупница и се нагледах на коли на по 150-160 хил. км с изтрити волани и педали.Тази я вземах от софия като влязох в колата и като видях волана и скоростния лост останах очарован ,дадох на контакт и оп 219000км. Казах си - поне със сигурност са реални и не мисля че сгреших добрата кола си личи Само мога да гадая на колко хиляди са били колите които гледах дотогава 300- 400 хил. и повече.А колкото до километрите всичко зависи от подръжката за моя двигател гарантирам че е перфектен и съм готов на всякакви тестове.Мисля че има най малко още толкова живот.

        Коментар


          #19
          Единственото което съм правил по двиг.-лично съм си регулирал хлабината на клапаните с нови парички ,въпреки че бяха в допуските ама голям мерак имах да я направя перфектно -затова.

          Коментар


            #20
            Добре колега аз дай боже ако утре е хубаво времето(няма сняг и лед и т.н) 6те скоча до варна да я видя и дано да си стиснем ръцете на някаква по-приемлива цена(ще ти се обадя към 10 часа сутринта да си поговорим)

            Коментар


              #21
              Продадена.Колега да ти е честита,да ти кажа сега докато пиша ми е малко криво ,каквато и да е колата беше си мойта и си обичах.Винаги сам съм си я подържал и с голям мерак.Пожелавам ти много безаварийни километри и да ти носи само хубави емоции.Не давай на самозванци да я базикат, не я пипай и ти без нужда.Ако възникнат някакви въпроси винаги съм насреща,ще ти помагам с радост.

              Коментар


                #22
                ха да му е честита на брат ми!! Аз като разправям ФИАТ от 1 година, той "Не" ха на сега фиат.Колега МЕМО дано наистина колата е добре потдържана. Още като се върнат прая една обиколка тест драйв
                Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

                Радвайте се

                Коментар

                Working...
                X