Продавам две железни джанти 15" с зимни гуми Continental Winter Contact 185/55. Гумите са карани зима и половина от мен, но и аз ги купих втора употреба. Мисля, че могат да изкарат още един сезон, които желае може да ги види на място да прецени.Обявата е за София. Цена 70 лв. за джантите плюс гумите. Контакти на лични.Качвам някакви снимки, но са правени с ГСМ и за съжаление не са качествени Джантите са 4х98 и също са карани на моето браво сезон и половина. Свалени бяха от едно ударено ХГТ, далеч съм от мисълта че са оригинални за ХГТ, но пък със сигурност няма да има проблеми и на него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам две железни джанти 15" с зимни гуми -продадени
Collapse
X
-
Shumy написа:ДОТ на гумите и колко мм грайфер имат? в кой квартал се намират?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Благодаря, че върнахте темата, която така и не разбрах защо бе изтрита Има запитване от колегата Stilo само за джантите, ако някои проявява интерес само за гумите може да се комбинирате, няма проблем. Цената е общо 70лв.Най-удобно според мен би било някой да вземе комплекта, защото са готови за каране(без забележки отностно баланса) и трябва само да се монтират. Просто си купих нови джанти досега бях с 14" отпред и 15" отзад. Сега ще съм само с 14" и тези са ми излишни.Поздрави и лек пътFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: продавам две железни джанти 15" с зимни гуми 185/55
blader написа:Продавам две железни джанти 15" с зимни гуми Continental Winter Contact 185/55. Гумите са карани зима и половина от мен, но и аз ги купих втора употреба. Мисля, че могат да изкарат още един сезон, които желае може да ги види на място да прецени.Обявата е за София. Цена 70лв за джантите плюс гумите. Контакти на лични.Качвам някакви снимки, но са правени с ГСМ и за съжаление не са качествени Джантите са 4х98 и също са карани на моето браво сезон и половина. Свалени бяха от едно ударено ХГТ, далеч съм от мисълта че са оригинални за ХГТ, но пък със сигурност няма да има проблеми и на него.
Коментар
-
11. Задължително е инициаторът на дадена сделка да упомене e-mail адрес и/или телефон, messenger account (ICQ, MSN, Yahoo, Skype) за връзка и местонахождението си в темата. Изключения се приемат само ако информацията се съдържа в сигнатурата на конкретния човек.Май не си чел колега правилата за пускане на обяви в раздела.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:11. Задължително е инициаторът на дадена сделка да упомене e-mail адрес и/или телефон, messenger account (ICQ, MSN, Yahoo, Skype) за връзка и местонахождението си в темата. Изключения се приемат само ако информацията се съдържа в сигнатурата на конкретния човек.Май не си чел колега правилата за пускане на обяви в раздела.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:Tornado написа:11. Задължително е инициаторът на дадена сделка да упомене e-mail адрес и/или телефон, messenger account (ICQ, MSN, Yahoo, Skype) за връзка и местонахождението си в темата. Изключения се приемат само ако информацията се съдържа в сигнатурата на конкретния човек.Май не си чел колега правилата за пускане на обяви в раздела.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар