продавам 40 литра нафта заедно с тубите.нафтата е отлежала от бай-тошово времеДопълнителна информация:Град: гр.ПловдивТелефон: 0888649730иванне ме търсете на лични защото нафтата е на приятелЦЕНАТА е 1.40 на литър и нафтата е в пловдив.Тубите са подарък с нафтата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам нафта по 1.40
Collapse
X
-
Мхм. Тя тая нафта ако беше ракия... кви пари щеше да струва...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Тя тамън е отлежала октановото число се е вдигнало като първак е станала.Стига ми офф. Не си писал дали има парафин в нея за кола става ли или е за печка Има разликаFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
Вярно, уби ни с тази обява. А по същество: тази нафта не ли е т.нар. "газьол" за отопление? Ако е купувана за нафтова печка, сигурно е такава и май не е много добра за кола. То и аз съм наливал на старата си фиеста нафта за трактор, отлежала и тя от бай-тошово време и нямах проблеми, даже май повече вървеше колата. Но като взех мареата, един познат майстор ми забрани да наливам от същата нафта - за безопасност. Ето тук можете да проверите какво съдържа нафтата за двигатели, и какво - газьолът "за промишлени и комунални цели" :http://naftexpetrol.naftex.bg/virtu_...1045&cCatID=18. В газьола има много повече сяра, (вредно за двигателя), той е по-гъст, има повече примеси - вода и механични, и изобщо, дори стандартите за някои показатели са отпреди двайсет години. Не говоря за фракционния състав - качествената нафта при 350*С трябва да се е изпарила, а газьолът при 360 дава 25% остатък. Представете си как гори това нещо в двигателя. Ще има черни пушеци, коксуване на дюзите и други такива благини. Ако някой има нафтова печка за отопление - да я взема тази нафта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар