Гумата е на около 3000 км-задна!!!Карана е само около 4 месеца миналата зима!Остана ми от Типото, което продадох лятото.Само една е ,понеже малко срязах в една дупка "другарчето" й!Именно за това е една!Ако някой иска да си вземе още една нова ,може да направи чифт.Разликата в грайфера с нова гума е около 1-2 мм максимум!На мен вече не ми върши работа, понеже за Мареата е много малка.Произведена е в края на 2005 година - ДОТ около 40-50 седмица!Аз я купих през ноември миналата година.Нова струва 150 лв. Аз и искам скромните 60 лв.Мисля ,че цената е в границите на разумното! :D За контакти 0888 142 506 или на мейла - pifakiz@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам почти нова зимна гума GoodyearUltraGrip7 165/65/14
Collapse
X
-
Днес питах в два магазина - продават и по един брой точно такъв модел зимна гума-150 лв!Даже премерих грайфера - точно с 1мм беше повече!Защо никой няма желание да спести 90 незнам просто!То си е ваша работа де!Ще взема да купя още една и да ги продам тогава!Ама тогава няма да я дам за 60 лв!Още малко ми трябва :DЗабравих да кажа, че гумата беше задна!!!!!Fiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар