Продавам седалки за ФИАТ БРАВО ГТ доста лимитирана серия .Много запазени цена по договаряне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам седалки
Collapse
X
-
Правилно само шофиорската седалка е различна и точно поради тази причина си взех нов салон защото не успях никаде да открия такава шофиорска седалка.Продавам предната пътническа седалка+задните седалки (със подглавниците разбира се).Седалките са прани преди месец и нямат скъсано абсолютно никаде.Цената на трите седалки е 130лева а за коментар може да се разберем на място.На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
горе ти дадох отговора просто се опитаи някаде да намериш точно такива седалки(с тази тапицерия)защото аз около три месеца търсих каде ли не и вярваи ми намерих само от един пич във Варна и тои искаше по 120 лева за седалка а и съм писал че може да има коментар по цената така ,че................. ПОЗДРАВИНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
-
?
oblacheto написа:Колега последно 1 месец ли си търсил или 3 месеца.Нищо лично просто не савпадат мнениятаНа мъж които знае как да чука винаги ще му отворят
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар