Джантите са от оригиналната спортна серия на Алфа Ромео. Не са криви и издраскани, имат метални фланци. Продават се в комплект или по отделно с болтовете. Цената на комплекта -джанти и болтове е 240лв. Само джантите са 210лв. с При интерес пишете на ЛС или на ICQ 335573826Още снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=184904&photo=1
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам лети джанти 14'' 4х98 Продадени!
Collapse
X
-
Колега извини ме, че се меся в темата, но как така не харесваш возията с лети джанти? Те какво общо имат с возията? За по меко возене се кара с по-високи гуми. Това какви са джантите е без значение?! С железните само дето ще тежът повече на колата, друга разлика не се сещам. Иначе ако днес сичко мине добре си купувам 15-ки и ми остават от Мареата железните 14-ки с оригиналните тазове. Ще се продават при всички положения.
-
Ами ей, така не я харесвам! Колата ми идва като отсечена. Върви права, докато с железните джанти и е като пате. Разплува се на пътя. Може би си прав и гумите не са ми подходящи. Аз за железни нямам пари сега, затова ги продавам/заменям моите. сега съм си с железните със зимните гуми и си се чувствам добре. А да ти кажа честно, моите железни не са по-тежки от тези, а са горе-долу на едни килограми.Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар