Купих си 4 зимни гуми на джанти, като ми казаха, че са 4х100mm, но като почнах да ги качвам се оказа, че са 4х98mm, 6 1/2 J x 15" H2 с приятното ЕТ32 и централен отвор от 58mm. Един колега се сети, че са оригиналните, монтирани в завода на някои версии на Фиат Братчеда... И понеже не ми се ще да карам с тях заради 2-та mm разлика в отворите, предпочитам да ги заменя за стоманени 15" за VW (4x100mm с централен 58mm) или за някакви лети 15" или 16" пак 4х100mm - 58mm. Джантите са в идеално състояние, не са изкривявани, изправяни или боядисвани - карани са само в Германия (произведени са 1998г.), сега са внесени и не са ползвани в БГ. Имат тук-там много лека повърхностна ръждичка, но нищо сериозно - с лека водна шкурка ще свернат!Ето как стоят на колата оригинално:А ето ги и моите (снимките са гадни, защото са с GSM в тъмното в гаража....):В краен случай бих ги продал, ако не намеря бартер, но по-нататък!За връзка моля пишете на ICQ 209441589, че няма да имам много време да чета тук. Ще ви отговоря при първа възможност. Или оставете координати за обратна връзка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам оригинални стоманени джанти 15" FIAT Barchetta
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар