уф, човек като тръгне да продава фият и се вижда в чудо... мойто хгт 1 месец седя на 3300лв и никой не го ще! та най накрая за три го дадох! а ми е излезнало над 10к за две години употреба..моя съвет е да си държиш цената.. за всеки кренвирш има хлебче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Bravo 1.8 GT - 5000 лв!
Collapse
X
-
toko написа:уф, човек като тръгне да продава фият и се вижда в чудо... мойто хгт 1 месец седя на 3300лв и никой не го ще! та най накрая за три го дадох! а ми е излезнало над 10к за две години употреба..моя съвет е да си държиш цената.. за всеки кренвирш има хлебчеex Fiat Bravo GT
Коментар
-
toko написа:уф, човек като тръгне да продава фият и се вижда в чудо... мойто хгт 1 месец седя на 3300лв и никой не го ще! та най накрая за три го дадох! а ми е излезнало над 10к за две години употреба..моя съвет е да си държиш цената.. за всеки кренвирш има хлебчеBravo 1.6 16v
Коментар
-
Иво да ти дигна темата..бравото гопродадох преди 2-3 седмици и да ви кажа ми липсва вече.. момчето го постегна и му се радва, жив и здрав да е. той между другото е и съфорумец а сега съм със сеат ибиза 1,4.. което е тясно, с лош комфорт и няма сила..крис да се беше обадил бате, можеше да пием по бира"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
toko написа:крис да се беше обадил бате, можеше да пием по бираBravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар