momo corse са пружинитестават за типо,темпра,делта,дедра,145,146,155 и т.н.100лвв гараж може да се види как седят на типоколата е супер устойчива в завоиако се сложат на обикновенни амортисьори не вози много твърдо,по меко от голф 2 с нормално окачване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
червени пружини типо/145/дедра
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе на ръба съм да кажа вземам ги, ма като знам на мойта алфа колко пъти и думнах колекторите в бордюри и дупки /за разлика от туинспарка моята поне колекторите я пазят/ стане ли още по ниска - леле мале. А и в комбинация със сегашните ми амортесьори ще ми се разклатят зъбите от друсане. P.S. Ако никой не ги вземе и още малко се самонавивам може и да ги взема /и после да си чукам киферицата :D /Alfa Romeo 145 '96 1.6 boxer 103hp
Fiat Punto '96, 1.2 75hp
Peugeot 306 xt '97 1.6
Коментар
-
deks777 написа:Абе на ръба съм да кажа вземам ги, ма като знам на мойта алфа колко пъти и думнах колекторите в бордюри и дупки /за разлика от туинспарка моята поне колекторите я пазят/ стане ли още по ниска - леле мале. А и в комбинация със сегашните ми амортесьори ще ми се разклатят зъбите от друсане. P.S. Ако никой не ги вземе и още малко се самонавивам може и да ги взема /и после да си чукам киферицата :D /
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар