Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Браво 2,0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам Браво 2,0

Fiat Bravo 2.0 Автомобили 3300 ЛВ. Данни:Дата на производство - януари 1996 г.Тип двигател - БензиновМощност (к.с.) - 147 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - ХечбекПробег - 140000 кмЦвят - ЧервенОсобености:2(3) ВратиABSАлармаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЗастраховкаИмобилайзерКлиматикЛети джантиМеталикСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеПродавач:Регион: Софиятел.: 0886896392
    Прикачени файлове
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Как така 3300лв....
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ако цената е истинска и няма сериозни забележки по колата - кажи къде да дойда да ти я платя?!Не се шегувам

Коментар

Токо,оправи си телефона че е грешен.1115

Коментар

Опс, готово.. обявата е реална, като колата не е в перфектно състояние разбира се, но и цената е адекватна!
          "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Обясни, моля те Адекватната цена за тая кола е 5’000лв., а ти я продаваш за 3’000лв. - това значи ли, че има проблем за 2’000лв.?

Коментар

Kuku написа:
              Обясни, моля те Адекватната цена за тая кола е 5’000лв., а ти я продаваш за 3’000лв. - това значи ли, че има проблем за 2’000лв.?
              |за мен адекватна цена е около 4000 в идеално здраве, а мойто е за постягане! а и е поожулено, но пък е с пълно каско, т.е. екстериора не е епроблем :D

Коментар

Човек, питам те за сериозни забележки - съединител, скорости, лагери, амортесьори, клапани, дебитомер, чудесии.... нещо, което ше ме остави на пътя....Нямам никакво време тази седмица да се разхождам по огледи и затова, ако можеш да ми кажеш нещо конкретно - кажи, а другата седмица, ако не е продадена, ще дойда направя едно кръгче

Коментар

За последно като я видях изглеждаше добре,и се движеше
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Kuku написа:
                    Човек, питам те за сериозни забележки - съединител, скорости, лагери, амортесьори, клапани, дебитомер, чудесии.... нещо, което ше ме остави на пътя....Нямам никакво време тази седмица да се разхождам по огледи и затова, ако можеш да ми кажеш нещо конкретно - кажи, а другата седмица, ако не е продадена, ще дойда направя едно кръгче
                    има за правене повдигачи на клапани, колко са... божа работа, теч на масло м/у скорости и блок и др.

Коментар

Другата седмица ще се видим

Коментар

Mury написа:
                        За последно като я видях изглеждаше добре,и се движеше
                        дам още в движение, а пък и стойка вади.. абе знам че я давам за безпари, ама виж на колегите бравотата за по 5000 не могат да ги продадат с месеци!п.п. колата е с хубави гуми на 1 сезон, винаги съм се стремял с възможно най-качествени части да се прави, има музика с туба, колони херц, КиН въздушен филтър, каско до март 2008.. крик, резервана гума, освежител и т.н.

Коментар

Коментар

Working...
                          X