Едно реле струва 5 лв, гнездо с предпазител е 2-3 лв кабели под път и над път, а и повечето автомобили фаровете са през реле поне при моя е така да го дублирам с второ е безмислено. На сила не карам да купува никой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови по-ниски цени за ксенон комплекти 200 лв.
Collapse
X
-
stenli написа:Едно реле струва 5 лв, гнездо с предпазител е 2-3 лв кабели под път и над път, а и повечето автомобили фаровете са през реле поне при моя е така да го дублирам с второ е безмислено. На сила не карам да купува никой.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Така, монтирах си ги аз на колата тези китчета и.... промяната в светлината е голяма. Обаче забелязах един проблем който се появи след монтажа. Като си включа фаровете, ми се нулира дневният километраж.Не че е болка за умиране но явно нещо му влияе по някакъв начин.По принцип Мареята е без релета на фаровете и аз съм си монтирал за всеки фар по едно реле.И въпреки всичко нещо го бъгва километража.И само това, всичко друго си е ОК.Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
besnija написа:Така, монтирах си ги аз на колата тези китчета и.... промяната в светлината е голяма. Обаче забелязах един проблем който се появи след монтажа. Като си включа фаровете, ми се нулира дневният километраж.Не че е болка за умиране но явно нещо му влияе по някакъв начин.По принцип Мареята е без релета на фаровете и аз съм си монтирал за всеки фар по едно реле.И въпреки всичко нещо го бъгва километража.И само това, всичко друго си е ОК.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
besnija написа:Така, монтирах си ги аз на колата тези китчета и.... промяната в светлината е голяма. Обаче забелязах един проблем който се появи след монтажа. Като си включа фаровете, ми се нулира дневният километраж.Не че е болка за умиране но явно нещо му влияе по някакъв начин.По принцип Мареята е без релета на фаровете и аз съм си монтирал за всеки фар по едно реле.И въпреки всичко нещо го бъгва километража.И само това, всичко друго си е ОК.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
6ma7ka7a написа:искам да купя един такъв кит но имам и един въпрос колеги може да прозвочи глупав въпросами но да питам кото сложа този ксенон ще ми изгорят ли рефлекторите и какви са тези релета от къде мога да си купя такиваКсеноните "греят" по-малко от нормалната ти крушка
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар