Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови по-ниски цени за ксенон комплекти 200 лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Едно реле струва 5 лв, гнездо с предпазител е 2-3 лв кабели под път и над път, а и повечето автомобили фаровете са през реле поне при моя е така да го дублирам с второ е безмислено. На сила не карам да купува никой.

Коментар

А ето и снимки
      Прикачени файлове

Коментар

и още снимки
        Прикачени файлове

Коментар

Тези крушки с размера на нормалните ли са, в смисъл - ще паснат ли директно във фара на Бравата?

Коментар

stenli написа:
            Едно реле струва 5 лв, гнездо с предпазител е 2-3 лв кабели под път и над път, а и повечето автомобили фаровете са през реле поне при моя е така да го дублирам с второ е безмислено. На сила не карам да купува никой.
            Не ме разбирай погрешно, аз не казвам че стоката е лоша просто препоръчвам хората като монтират да се застраховат, нищо не им коства да си купят едно реле и да го направят сигурно. Виж дори на баласта пише макс 20 Ампера. Аз също се чудя да взема още един комплект и за дедрата ми че то човек като свикне на хубаво. Но още не съм го решил окончателно. Цената е перфектна за този вид стока.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

mvmrik написа:
              Тези крушки с размера на нормалните ли са, в смисъл - ще паснат ли директно във фара на Бравата?
              Това е идеята на тези китове да заместят стандартната крушка проблеми няма да имаш.

Коментар

Колега дай телефон на Л.С. да се рабираме, не ми отговори - имаш ли х7 6000к?Ако сичко е точно, пращай един телефон и отнасям китчето, че моя е същия :D

Коментар

без реле при старт на ксенона при мене поне оборотомера се побърква а с реле не е така така че които си мисли че без реле става според мен бърка иначе цената за комплект на колегата е повече от прекрасна и че били сте дали още 5-10 лева за реле на монтажника не мисля че ще ви заболи :D

Коментар

Ето снимки на Алфа 146 с такъв комплект http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...15331&start=15

Коментар

Така, монтирах си ги аз на колата тези китчета и.... промяната в светлината е голяма. Обаче забелязах един проблем който се появи след монтажа. Като си включа фаровете, ми се нулира дневният километраж.Не че е болка за умиране но явно нещо му влияе по някакъв начин.По принцип Мареята е без релета на фаровете и аз съм си монтирал за всеки фар по едно реле.И въпреки всичко нещо го бъгва километража.И само това, всичко друго си е ОК.
                      Lancia Kappa 2.0 20V
                      БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

Колега, имаш ЛС.
                        Fiat Bravo 80 16V

Коментар

besnija написа:
                          Така, монтирах си ги аз на колата тези китчета и.... промяната в светлината е голяма. Обаче забелязах един проблем който се появи след монтажа. Като си включа фаровете, ми се нулира дневният километраж.Не че е болка за умиране но явно нещо му влияе по някакъв начин.По принцип Мареята е без релета на фаровете и аз съм си монтирал за всеки фар по едно реле.И въпреки всичко нещо го бъгва километража.И само това, всичко друго си е ОК.
                          Дневния киломтраж се нулира, когато напрежението в бордната мрежа падне под 8,5 волта. Пробвано е. При мен се нулираше, като паля големия дизел на студено - смених акумулатора и се оправи.Или акумулатора ти е стар, или някъде се получават големи падове на напрежението.
                          Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

besnija написа:
                            качи снимка ако си с лупи да видим как свети ксенона
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

искам да купя един такъв кит но имам и един въпрос колеги може да прозвочи глупав въпросами но да питам кото сложа този ксенон ще ми изгорят ли рефлекторите и какви са тези релета от къде мога да си купя такива
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

6ma7ka7a написа:
                                искам да купя един такъв кит но имам и един въпрос колеги може да прозвочи глупав въпросами но да питам кото сложа този ксенон ще ми изгорят ли рефлекторите и какви са тези релета от къде мога да си купя такива
                                Няма как да ти изгорят рефлекторите Ксеноните "греят" по-малко от нормалната ти крушка
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X