Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson - НОВИ и втора употреба-супер цени!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

westdogg написа:
    8800 ще имаш ли?
    Имах два,но ги продадох.Бих могла да ти намеря.Пиши ми каква цена те устройва за да ти кажа дали е възможно да намеря нещо за теб.
    НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Ами аз търся да е 2ра ръка. Най- добре е ако е 8800 black. В мобилето вървят между 350-400лв. Така че ако офертата ти е по- добра може би ще имам интерес.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

и аз имам интерес към 8800 и Н95 !
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз също имам интерес за 8800, ако има повече драсни едно ЛС.

Коментар

Мисля че колежката дава добри оферти преди година си купих от германия самсунг х660 за 80 евро един познат си купи същия един месец след моя защото тогава се появи на пазара и като ги сравнихме огрмни разлики неговия се лющи покритието по бързо при отваряне се чуват шумове от капачето и панелите имат разлика неговия е с различни копчета като цвят. Та има голяма разлика между телефон правен за германия например и такива като за българия. А относно цените предполагам колежката е набарала пакетна цена. Когато си търсих телефон в германия изникна една оферта за пакет от 20-30 нокии 8800 за по 100 евро мисля беше пакета може да се земе през фирма само, но нямах капитал пък и едно е да вкараш един телефон друго е цял палет. Поздрави!
            Fiat punto 1,1
            Fiat bravo 1,6 16v
            Fiat bravo 2,0 20v
            Honda civic 1,5
            BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Аз съм навит за Д750 ако не е продаден или още по-добре ако имаш К750. Само че има един проблем, аз съм от София а ми се искаше да го погледна преди да взимам
              Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

УТРЕ сме в СОФИЯ !!!За всички интересуващи се от телефоните могат да звънят на следните номера :0898 5677750889 5777930878 567775
                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Колежке кво в положението с 8800? Дали ще имаш и евентуална цена?
                  Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Колежке, търся Sony Ericson K500i - слайдера. Ако го имаш да кажеш и цена?

Коментар

Working...
                    X