Марка: Fiat Модел: Brava Двигател: 1.9 TD Нов Внос Цена: 4800 лв. Тип двигател: Дизелов Мощност (к.с.): Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 190000 км Дата на производство: март 1999 г. Цвят: Червен Особености: 4(5) ВратиЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматикМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаЦентр. заключване Допълнителна информация:Перфектно състояние без забележки! ! реални километри; добри гуми; оригинална аудио система; климатик; много добър двигател и ходова част. skype name: strabex9188 в наличност още предлагаме Fiat Coupe и др. автомобили. Доставка по поръчка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.9TD '99 Нов Внос
Collapse
X
-
Има нещо учудващо в тази кола.Колко конски сили е?Няма обортомер което ме навежда на мисълта ,че е или без интеркулер или направо без турбина.Няма халогени.Няма еърбег.Няма ел.огледала.Няма АБС.Няма лети джанти.Аудио системата е със стария модел касетофон.Ел.стъклата са само на предните врати.Сервото не го пиши всички Браво,Брава и Мареа имат.Имобилайзера също.То не останаха екстри освен един климатик.Тук във форума с толкова много екстри и тази цена не знам кой ще се заинтересува.Съжалявам колега ама много ,но станаха успех с продажбата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Има нещо учудващо в тази кола.Колко конски сили е?Няма обортомер което ме навежда на мисълта ,че е или без интеркулер или направо без турбина.Няма халогени.Няма еърбег.Няма ел.огледала.Няма АБС.Няма лети джанти.Аудио системата е със стария модел касетофон.Ел.стъклата са само на предните врати.Сервото не го пиши всички Браво,Брава и Мареа имат.Имобилайзера също.То не останаха екстри освен един климатик.Тук във форума с толкова много екстри и тази цена не знам кой ще се заинтересува.Съжалявам колега ама много ,но станаха успех с продажбата.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
[quote="NikMar"]Tornado написа:Има нещо учудващо в тази кола.Колко конски сили е?Няма обортомер което ме навежда на мисълта ,че е или без интеркулер или направо без турбина.Няма халогени.Няма еърбег.Няма ел.огледала.Няма АБС.Няма лети джанти.Аудио системата е със стария модел касетофон.Ел.стъклата са само на предните врати.Сервото не го пиши всички Браво,Брава и Мареа имат.Имобилайзера също.То не останаха екстри освен един климатик.Тук във форума с толкова много екстри и тази цена не знам кой ще се заинтересува.Съжалявам колега ама много ,но станаха успех с продажбата.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Tornado написа:Има нещо учудващо в тази кола.Колко конски сили е?Няма обортомер което ме навежда на мисълта ,че е или без интеркулер или направо без турбина.Няма халогени.Няма еърбег.Няма ел.огледала.Няма АБС.Няма лети джанти.Аудио системата е със стария модел касетофон.Ел.стъклата са само на предните врати.Сервото не го пиши всички Браво,Брава и Мареа имат.Имобилайзера също.То не останаха екстри освен един климатик.Тук във форума с толкова много екстри и тази цена не знам кой ще се заинтересува.Съжалявам колега ама много ,но станаха успех с продажбата.
Коментар
-
за много отворените винагиZFA18200004690339Колега, не настройвай потребителите срещу обявата! Доста точки от правилата наруши, в т.ч. и тези от раздел "Продава".Ако се вгледаш в снимката на колата и си с добро зрение като моето, то си пише каква е мощността на предното стъкло,което изключва наличието на "куулер".Предлагам ти да актуализираш анонса с коректните данни, но не забравяй и годината на производство.Кой го интересува кога е продадена и регистрирана колата, интересът е към месеца и годината на производство.Поздрави: Nino
Коментар
-
Това кой отворен и кой не е няма значение.Виж си хубаво колата с кой двигател е.Това е SOFT двигатела и няма интеркулер ,а на всичкото отгоре е и 75 конски сили ,а не 100 както е двигателя с интеркулера.Затова ли спестяваш на колегите конските сили и я продаваш като за 100 к.с.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Тогава що в първия пост си писал:Strabex написа:Дата на производство: март 1999 г.Nino написа:Кой го интересува кога е продадена и регистрирана колата, интересът е към месеца и годината на производство.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар