Последна възможност за колегите от форума-ако ви трябва нещо казвайте,защото в петък всичко отива на вторични П.С.Звънете ми на GSM-а,защото рядко мога да проверявам форума
Последна възможност ... в петък всичко отива на вторични П.С.Звънете ми на GSM-а,защото рядко мога да проверявам форума
Искам ламбдата с тръбата в която е, и резонаторното гърне/катализатора.Аз май те питах по телефона за триъгълната пластмаса под прага пред задна лява гума но ти каза, че била счупена - но да провериш пак за всеки случай.Ще мога да ги взема към края на следващата седмица.Ще ти звънна по някое време.
предполагам корите за предните ти врати стават и за браво...? Ако да пращаи ги в бургас до офис на Еконт за Григор Желязков 0899172393 и понамали цената малко като за 2 броя.. и корите са сиви нали? и са само пласмасите или с дамаската? чакам отговор да се договаряме
Пък аз никога не бих си хвърлил частитите за скрап дори да ми дадат застрахователите пари колкото за друга такава кола като моята щото съм имал каско например. Купето хайде ако е смачкано може (въпреки че и за отрязване на прагове, тавани от там става) - но дреболиите биха седели в гаража.Яд ме е. Май пропуснахме крайния срок. Исках ламбдата и най-близкото до нея гърне резонатор ако не е катализатор.
Коментар