idm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT BRAVA на части.ОЩЕ ПО-НИСКИ ЦЕНИ!ЗА РУСЕ->ВАЖНО ИНФО
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Язък. Ти май сега лятото я беше взел колата. Ще си намериш по-хубава, поне тази си е свършила работата да ви опази вътре. Коя година беше колата - дръжките напукани ли бяха - обелена гумата им? Какъв разход ти даваше тази ламбда - дали е читава? Не разбрах и на кабелаците и лулите за свещите цената заедно със свещите ли е обща? И как можахте да я ударите хем отпред хем отзад?
Коментар
-
Georgi написа:idm написа:Баааа до тука тотала е на 3965лв! И аз ли да си продавам колата на части?
Коментар
-
idm написа:Georgi написа:idm написа:Баааа до тука тотала е на 3965лв! И аз ли да си продавам колата на части?
Коментар
-
Какво ме намесвате тука. Нищо не е останало, просто се иска време. А общо взето колата прилича на извънземно вече. А на потърпевшия ще кажа не си сваляй цените надолу. С това няма да си помогнеш никак. За няма и 3 месеца продадох 80% от колата.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Скоро купувах от един друг пич и почти не сме се пазарили - лошото е, че по моргите продават на 66-70% от пазарната стойност на някои неща и за това предпочитам от форума - липсваха ми дреболии - някй друг пепелник например, но и огледалото ми от дясно механичното още си е от Браво и искам от Брава, че леко ми дразни недонапасването макар и с няколко милиметра. Аз съм свикнал нещо като ще е на старо да е около на половин цена. За разхода ти вярвам - само не знам дали да не взема ламбдата направо с тръбите и едното гърне, а и ти си ми на 100 км - може да се разходя и да си харесам и друго. Ще ти пиша допълнително на лични.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар