Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Брава ТД 100 - напълно обслужена и обгрижена

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В събота колата ще е наразположение за огледи.

Коментар

Баце,така и така мина време...компромис за цената.Аз ти давам 4400лв.Това е мойта оферта.Не се заяждам,ама реално погледнато толкова струва в БГ.Иначе ше трябва да ходя до Италия за няква такава баракуда за около 400-500 Е.Ако наистина имаш добра оферта,веднага я взимам колицата.Тва с обгрижена,отгледана и т.н. кола,доста несериозно за цената.Аз съм виждал Бравата ти доста пъти на живо,амчи ко да ти кажа....беше "трагедия"....Тake’n easy.Успех!

Коментар

Колега, много вицове четеш Ами що пък да не ти я подаря,а Колега, аз говоря, за напълно обслужена кола, която след смяната на дебитомера лети.Двигателя е в отлично състояние, салона е запазен, а външния вид няма забележки.Освен това аз бърза работа вече нямам. Реших да си купувам друга кола чак през януари.

Коментар

doofiat: Не им се връзвай на такива, като горния - винаги си мислят, че в Италия колите растат по черешите. Мой приятел се върна от там - читава кола под 2000 евро трудно се намирала... sasco: Колата може да не е Ферари, но ти трудно ще си намериш кола, която е "маниакално обслужена и обгрижена" за цена от 400-500 евра.А и като можеш да я намериш за толкова малко, защо по дяволите искаш да даваш 4400??? Айде, легни и посънувай приказки за Снежанка. Само ще вметна - качествен комплект за обслужване излиза около 350-400лв.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колега не им се връзвай на такива...аз като си продавах колата на ден получавах поне по 2 ЛС-та с някакви смешни цени.Можете да сте сигурни, че в Италия евтини коли няма.Това е истината и я знам от първа ръка.Един съвет - не бързай с продажбата.Колата си заслужава, а човека винаги си идва. Аз лично до последно си държах на цената и си я дадох на нея, защото знаех как съм се грижил за колата.Едно е да вземеш кошница, друго е КОЛА.Има огромна разлика.Това колко вървят в Бг...ми аз съм виждал и за 3500, който иска нека си купи такава...успех му желая...с ходенето по майстори после :D
            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

ако за 400 500е вземеш толкова гледана и подържана брава ела да те почерпя.за 400 500е като я вземеш поне още 2 бона ще идат
              -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
              -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Коментар

Моля да не разваляте темата на колегата с офтопици.Който може да си вземе по-евтина или добра кола да го прави, а не да говори врели-некипели.1115

Коментар

Аз вече не продавам Бравата, кой гледал гледал.Остава си колата за мен поне засега. Който е спал, да не е спал.Моля модератора да заключи темата.Изпълняваме желания всякакви милорд...Yavor

Коментар

Working...
                    X