Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Брава ТД 100 - напълно обслужена и обгрижена

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Препоръчвам ти да я измиеш и пак да сложиш снимки, че каква е мръснааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_48
    Ще я измия, но тази седмица имам много работа, а събота и неделя съм на Боровец и времето ми е кът.

Коментар

Цената промоционално се сваля на 5350 лв. по спешност. Имам нужда от парите, за да си взема вече другата избрана кола.

Коментар

По-добре я измий и сложи едни тасове от 12 лв. интреса ще два пъти по-голям. Просто съвет...

Коментар

Sven написа:
          По-добре я измий и сложи едни тасове от 12 лв. интреса ще два пъти по-голям. Просто съвет...
          Тази вечер съм на автомивка а снимките чакайте довечера.

Коментар

Ами това е колеги. Току що сложих нови снимки на Бравата.Надявам се някой от форума да я вземе, за да ми е под око :D Цената е 5350 лв.

Коментар

doofiat написа:
              Ами това е колеги. Току що сложих нови снимки на Бравата.Надявам се някой от форума да я вземе, за да ми е под око :D Цената е 5350 лв.
              Лачена и гледана барава скачайте не останаха! Парат не са барат Сериозно сега колата си е супер за цената няма какво да се мисли! Даже за малко тая сутрин да ми дръпне на едно кръстовище ама нейсе и Бравчо дръпа! успех Добри дано я вземе някой дето ще я оцени!
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Е,айде успех де!И с мойта идно и шес ,шиснайска се опитват да ме дърпат разни чакмаци,ама нейсе.

Коментар

колега видях те на бул.България на светофара,аз бях с Браво 2.0.Хубава е бравата и успех с продажбата.Извинявай за спама
                  -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                  -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

И аз те видях колега. Бравото ти е супер :D Колата все още се продава.Днес й беше направена цялостна диагностика в Ауто Италия от кандидат собственик.

Коментар

Колеги, хайде, че другата кола ме чака в шоурума.Срещаме се, гледате, карате, казвате имали сделка или да и вече Бравата става ваша срещу определена сума.Вече има кандидати, но финансирането на покупката не са си го уредили.

Коментар

Извинявай, ама какво ще взимаш? :D
                        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
                          Извинявай, ама какво ще взимаш? :D
                          Но май няма да е Авео

Коментар

Оказа се, че дебитомерът на Бравата е заминал.Вчера поръчах от hit-ko нов дебитомер така, че довечера и него ще сменя.

Коментар

Дебитомерът е сменен с нов.Сега колата ускорява перфектно. Много приятно съм очарован от динамиката.

Коментар

doofiat написа:
                                Дебитомерът е сменен с нов.Сега колата ускорява перфектно. Много приятно съм очарован от динамиката.
                                от г’де купи тоз дебитомер и на каква цена,моля те пиши ми!
                                НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Working...
                                X