нямат гаранция, а монтажа е plug and play - елементарен е - не повече от 20 минути възможност за поръчка на всякакви цветове и размери, доставката е около седмица, като за мен най-добрия цвят е 6000кето няколко снимки на либрата ми с 6000кето й как е отедната страна е ксенон, от другата халогенна крушказа повече от 1 брой - отспъпки БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за София и странатаето едно видео от първото за деня палене да видите колко бързо светват, това да ви покаже че стават и за дълги, както и за светлинен клаксон за контакти - л.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ксенон китове - 250 лева
Collapse
X
-
MrElectro написа:Имам голям мерак за Ксенон ,обаче 260 кинтара са ми доста ... Иначе някой , който вече си е взел ,да се похвали , да качи снимкиhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
nParMaTuK написа:Незнам на мен на Илиенци оня ден ми предложиха цена за два комплекта h1 260лв. с една година гаранция и 190лв. за същите само че без гаранция.В момента ги чакам и срока е една седмица , ако можеш да преложиш нещо подобно и го имаш в наличност пиши на Л.С. Става въпрос за 6000к.
Коментар
-
Dodo 155 написа:MrElectro написа:Имам голям мерак за Ксенон ,обаче 260 кинтара са ми доста ... Иначе някой , който вече си е взел ,да се похвали , да качи снимкиFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар