Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова цена за купе - 1.8 16V - ПРОДАДЕНО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MateikoGT написа:
    Ем те затуй ти трябват пари мн ти знае устата . Ама то се видя тук няма дая продадеш
    Мдааа - тук е друга ценовата листа
    fiat coupe 1.8 16v

Коментар

6 страници тема... Сопри са малко бре.Видяна 5786 пъти. И още не е продадена. Е това не го разбирам. Толкова ли е сложно да разбереш, че явно проблема е или в цената или в колата

Коментар

BLUEBiRD написа:
        6 страници тема... Сопри са малко бре.Видяна 5786 пъти. И още не е продадена. Е това не го разбирам. Толкова ли е сложно да разбереш, че явно проблема е или в цената или в колата
        Пич аз си продавам колата (случайно ако си забелязал ) Темата е 6 страници от такива като тебе .Колата до сега не е идвал никой от спамаджиите да я гледа - ма те си чешат езика като тебе .Цената е такава каквато съм я обявил - на който не му изнася да ходи на горубляне за 4000 лв за 97-98 г. и да плаща после яко А сега те моля като се дразниш от голямата тема драсни ми едно ЛС а не спам плиизз
        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
          BLUEBiRD написа:
          Пич аз си продавам колата (случайно ако си забелязал ) Темата е 6 страници от такива като тебе .Колата до сега не е идвал никой от спамаджиите да я гледа - ма те си чешат езика като тебе .Цената е такава каквато съм я обявил - на който не му изнася да ходи на горубляне за 4000 лв за 97-98 г. и да плаща после яко А сега те моля като се дразниш от голямата тема драсни ми едно ЛС а не спам плиизз
          .......

Коментар

0878400281А в Плевен ще те посрещна подобаващо - само припадни
            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

пичове заключвайте тематаЗаключихме я!Пичовете...!Модераторски екип на fiat-bg.org
              fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Working...
              X