куку
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова цена за купе - 1.8 16V - ПРОДАДЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Продавам купето - 1.8 16V 3800 евро- или бартер
vlalov написа:1.8 16 - 131 к.с. нов внос Сменени консумативи, термостат, пълно автокаско Булстрад за 12000лв. първа рег. 2000 г. ксенон СД сони (ново) ляти джанти нови гуми (на 5 000 км.) сив металик - причина за продаване пари- коментар ако някой се интересува - лс няма нищо което да не е фабрично, никъв тунинг или гърнета, всичко е сток.[b]fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Колега,ти първо се научи да пишеш на Български! Не те знам как говориш, но писането ти е по зле от на третокласник.Виж си пак горните 2 творения!От купе до купе има разлика и немогат да се сравняват като цени, защото не са еднакви. Сигурен съм че ако вземеш да ги стягаш и обслужваш 2000 лв ще са ти малко. И какво му е евтиното тогава на това дето ще ти идвало за 4700?Я го стегни и обслужи и тогава го продай набързо да те видим какъв оборотен търговец си.svetlibg написа:Забравих да спомена че чакам да ми пристигне оше едно Fiat Coupe до около 5 Дни . Цената ще е около 4700 лв и ще баде с газова уредба . Ако имаш интерес кам него ми пиши.Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
-
Колега 1-во сам свикнал да пиша на Латиница2-ро Да от Coupe до Coupe има разлика . Но тя е само в Фаровете .3-то Сметни колко ще са ти необходими да го обслъжиш - 250 лв.4-то Дори да има външни забележки с още 200 лв . ще ти ги оправят.Сега ми даи останалите 1550 лв .А това че пича иска невероятните 7500 си е негов проблем .А и това е слабият Мотор 1.8 16V
Коментар
-
svetlibg написа:Колега 1-во сам свикнал да пиша на Латиница2-ро Да от Coupe до Coupe има разлика . Но тя е само в Фаровете .3-то Сметни колко ще са ти необходими да го обслъжиш - 250 лв.4-то Дори да има външни забележки с още 200 лв . ще ти ги оправят.Сега ми даи останалите 1550 лв .А това че пича иска невероятните 7500 си е негов проблем .А и това е слабият Мотор 1.8 16Vfiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Абе вие ще се изпотрепите за тая кола!Като искате да спорите спорете без обидни думи.И аз като всички останали съм четател.И аз несъм свикнал да пиша на кирилица но се старая колкото мога.Работата е там че почва да ми омръзва с ваще спорове.Като спорите спорете нищо против,но спорете както трябва а не .. цървул мървул.Аз да не съм длъжен да чета тия глупости?Стана ми интересно да попрочета темата и какво да видя ? Обивдат се и така на татака.Еми извинявам се мн ама си има правила ,можете да ги прочетете.И ай ся сипете и на мен заради коментара ми.Колкото до колата тия пари нема ги видиш гаранция.Тряя да е някои наистина мн ... та да я земе.Ако бутнеш още от цената може би.Но ти си слагаш СиДи-та и тем подобни и качваш от цената.Е така нестаа.По добре беше да не и правиш нищо повече интерес щеше да има.Ами ако дойда и не ми хареса СиДИ-то ?Кво прам ?Така като искам СиДи ще ида да си купя аз.А ти я кичеш и искаш отгоре.Като си я накиприл вече недей качва от цената.И стига с обидите.Всеки може да нарежда.П.С. - късмет с колата и всичко хубаво !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар