нямам нищо на против да ми се обсъжда колата - затова съм я качил тука относно цената - това е цената за продаване ,а съм вложил доста повече .относно гледането - който я е виждал добре е той да говори а не гражданчета (велики ) и други такива затрупани от сняг на брега на дунава .и последно - има колеги които се фърлиха на далаверска цена и сега плащат .ако някой си е правил труда да провери каква е цената на здраво купе 99-2000 година и да сметне кво му струва после - ще е наясно и за моята цена и за други подобни .както казах на колегата с еклипса (кефи ме тая кола ) за тези пари които аз искам за купето такъв еклипс НЯМА - просто почват от 7 евро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова цена за купе - 1.8 16V - ПРОДАДЕНО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emilloparski написа:Абе човек не се мъчи да си оригинален, опитвам се да се придържам към темата, иначе да съм те нахранил отдавна, тука хората разбират от коли, не са като теб, няма такива будали да ти дадат толкова пари за тоя ковчег... 2.0 вече е друга работа, ти ако го имаше сигурно щеше да му сложиш едни зимни гуми Debica и да я пуснеш на 20 000. Слезни малко на земята, и общувай с граждани, не само със съселяни...fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Колеги спама стана много, но все пак да кажа и аз нещо! Няколко месеца търсих купе! Сега имам! Взех го за 5000 като до тук ми е легнало на 6000! Иска още поне 2000-3000лв. за да изглежда така както искам! А е 97 год.! Ако това Купе е без забележки, цената не е кой знае колко висока! При положение, че в Германия под 2000 Евро не може да се намери читаво купе, а това тук е за 4000 мисля че офертата е добре! Това е моето мнение! Извинявам се пак за спама! Успех с продажбата!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_ написа:Колеги спама стана много, но все пак да кажа и аз нещо! Няколко месеца търсих купе! Сега имам! Взех го за 5000 като до тук ми е легнало на 6000! Иска още поне 2000-3000лв. за да изглежда така както искам! А е 97 год.! Ако това Купе е без забележки, цената не е кой знае колко висока! При положение, че в Германия под 2000 Евро не може да се намери читаво купе, а това тук е за 4000 мисля че офертата е добре! Това е моето мнение! Извинявам се пак за спама! Успех с продажбата!
Коментар
-
Толкова пари бих дал за 2.0 пич, разликата между 1.8 и 2.0 я знаеш (от земята до небето), дори и да ми го подариш няма да го карам, ще го продам на някой за 4000 за да съм сигурен че ще се отърва. Тва се превърна в новата ЛАДА...Но все пак успех, и късмет! И помни че вложеното няма избиване, напротив по-добре вкарай още малко и си я карай щастливо и безаварийно.
Коментар
-
emilloparski написа:Толкова пари бих дал за 2.0 пич, разликата между 1.8 и 2.0 я знаеш (от земята до небето), дори и да ми го подариш няма да го карам, ще го продам на някой за 4000 за да съм сигурен че ще се отърва. Тва се превърна в новата ЛАДА...fiat coupe 1.8 16v
Коментар
-
Disturbed написа:vlalov написа:vlalov написа:пичове сериозно съм закъсал трябват ми кинти - мога да падам до 7600 ако някой го интересува ще се разберем . давам го със всичко - гуми ,сд,ксенон, каскоfiat coupe 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар