Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова цена за купе - 1.8 16V - ПРОДАДЕНО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нямам нищо на против да ми се обсъжда колата - затова съм я качил тука относно цената - това е цената за продаване ,а съм вложил доста повече .относно гледането - който я е виждал добре е той да говори а не гражданчета (велики ) и други такива затрупани от сняг на брега на дунава .и последно - има колеги които се фърлиха на далаверска цена и сега плащат .ако някой си е правил труда да провери каква е цената на здраво купе 99-2000 година и да сметне кво му струва после - ще е наясно и за моята цена и за други подобни .както казах на колегата с еклипса (кефи ме тая кола ) за тези пари които аз искам за купето такъв еклипс НЯМА - просто почват от 7 евро
    fiat coupe 1.8 16v

Коментар

emilloparski написа:
      Абе човек не се мъчи да си оригинален, опитвам се да се придържам към темата, иначе да съм те нахранил отдавна, тука хората разбират от коли, не са като теб, няма такива будали да ти дадат толкова пари за тоя ковчег... 2.0 вече е друга работа, ти ако го имаше сигурно щеше да му сложиш едни зимни гуми Debica и да я пуснеш на 20 000. Слезни малко на земята, и общувай с граждани, не само със съселяни...
      Ма сига кво - да зема да спра да я продавам или ко ша припоръчаш ...да дигна цената .. да я запаля... да я откраднат ... или да ти я подаря
      fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
        vlalov написа:
        коледа 4000 евро
        4100
        4200 ... иде Йорданов ден!

Коментар

Колеги спама стана много, но все пак да кажа и аз нещо! Няколко месеца търсих купе! Сега имам! Взех го за 5000 като до тук ми е легнало на 6000! Иска още поне 2000-3000лв. за да изглежда така както искам! А е 97 год.! Ако това Купе е без забележки, цената не е кой знае колко висока! При положение, че в Германия под 2000 Евро не може да се намери читаво купе, а това тук е за 4000 мисля че офертата е добре! Това е моето мнение! Извинявам се пак за спама! Успех с продажбата!
          Lancia Lybra 2,4JTD '03
          Фиат Браво 1.9TD75 '97
          Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
          Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

wwweb написа:
            vlalov написа:
            vlalov написа:
            коледа 4000 евро
            4100
            4200 ... иде Йорданов ден!
            ми на толко спам кво искаш да свалям ли
            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

standox_ написа:
              Колеги спама стана много, но все пак да кажа и аз нещо! Няколко месеца търсих купе! Сега имам! Взех го за 5000 като до тук ми е легнало на 6000! Иска още поне 2000-3000лв. за да изглежда така както искам! А е 97 год.! Ако това Купе е без забележки, цената не е кой знае колко висока! При положение, че в Германия под 2000 Евро не може да се намери читаво купе, а това тук е за 4000 мисля че офертата е добре! Това е моето мнение! Извинявам се пак за спама! Успех с продажбата!
              Извинявам се за спама "последен е" "Иска още поне 2000-3000лв. за да изглежда така както искам!" това как искаш да изглежда е отделен въпрос говорим за цена за стандартно купе то и аз искам моята кола да е с джанти за 3000 лв и да има тунинг за 2500 и един як двигател за 1500 но това е др. въпрос Защо даваш пример за Италианска кола в Германия! сигурен сам, че в Италия тези коли са по евтини и всеки 10-ти младеж кара такава кола както в България едно време с ладите беше пълно. Преди време като се интересувах от купето бях се регистрирал в един италиански форум на фият и ми направи впечатление, че беше пълно с купета сигурно са повече и от всички фиятове в форума! все пак е Италианска кола и то в ИТАЛИЯ

Nissan 100 NX 1993
              Opel Kadett D 1980
              http://www.vbox7.com/play:fc247cf5

Коментар

колегата споменава Германия щото автомобил от там е с гаранция за историята и има коректност от продавача . а от италия ...ах италия - живо приключение е да си купиш здрава кола от там . те са по мошета от българите
                fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Толкова пари бих дал за 2.0 пич, разликата между 1.8 и 2.0 я знаеш (от земята до небето), дори и да ми го подариш няма да го карам, ще го продам на някой за 4000 за да съм сигурен че ще се отърва. Тва се превърна в новата ЛАДА...Но все пак успех, и късмет! И помни че вложеното няма избиване, напротив по-добре вкарай още малко и си я карай щастливо и безаварийно.

Коментар

emilloparski написа:
                    Толкова пари бих дал за 2.0 пич, разликата между 1.8 и 2.0 я знаеш (от земята до небето), дори и да ми го подариш няма да го карам, ще го продам на някой за 4000 за да съм сигурен че ще се отърва. Тва се превърна в новата ЛАДА...
                    ..извинявай но май не си запознат за това което говориш - за кое 2.0 говориш има такава разлика само с турбо версиите но там само акциза е толкова приятелю направи си първо труда да привериш това което говориш и тогава хвърляй в пространството думи . между 2.0 16в и моето разликата е само ... 4 години . от тук нататък си помисли още кви разлики има - във вървенето няма има в разхода на гориво ама ти не си привърженик на фиат така че кво да пиша повече , ти си знаеш твойто
                    fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Разликата не са само годините,човече, попрочети ти... "Само 4 години"...

Коментар

по нагоре
                        fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Eх колега зеха те за базик .Аколата си заслужава ,за обслужена кола цената излиза толкова че и отгоре. Кво имате против 1,8 мотора бе колеги ,каква е голямата разлика ,6 коня .......
                          NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

пичове сериозно съм закъсал трябват ми кинти - мога да падам до 7600 ако някой го интересува ще се разберем . давам го със всичко - гуми ,сд,ксенон, каско
                            fiat coupe 1.8 16v

Коментар

vlalov написа:
                              vlalov написа:
                              пичове сериозно съм закъсал трябват ми кинти - мога да падам до 7600 ако някой го интересува ще се разберем . давам го със всичко - гуми ,сд,ксенон, каско
                              много интересно как ше си земеш каското

Коментар

Disturbed написа:
                                vlalov написа:
                                vlalov написа:
                                много интересно как ше си земеш каското
                                наистина ли не знаеш или се правиш
                                fiat coupe 1.8 16v

Коментар

Working...
                                X