Продавам си газовия инжекцион от колата: GIG III DL - руски 60 литра бутилка /не е на мястото на гумата / Към уредбата се включва всичко слагано допълнително: медни тръби и маркучи, скоби за задължане на бутилката, и всичко което майстора ми е слагал по колата. Прилагам и цялата документация по монтаж, поддръжка и софтуер които съм си намерил но са на руски. Цената на всичко е 450 лв. Пропуснах да напиша че уредбата е още на колата и може да се види как е монтирана, или ако някой има нужда от допълнителна информация по въпроса. За да избегна излишни полемики от типа защо я продаваш ще опитам с три думи да разясня: След доста ядове по окачване /най вече/ реших че няма да карам колата си като ЕЖЕДНЕВНА кола и реших да купя друга значително по евтина, която да се използва за тази цел. Отново ще бъде с газ разбира се . Ако прочетете поста ми за "отново носачите" ще разберете какво имам в предвид. Обаче алфата ще си оставя и ще се отдам на една малка мечта: ще и сложа спортен филтър, мисля и за други нещица от подобен тип несъвместими с газова уредба. Ако имате въпроси питайте тук или на лични. Ще се радвам да отговоря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам газов инжекцион
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар