така поради спешната нужда от пари разпродавам някои неща от колата джантите са прави не са боядисвани не са кривени нямат ожулено с всички капачета са абе перфектни джанти цена 250 0885618040
Сливен от Русе на колко км е? И аз имам толкова долу-горе заделени ама мяй няма да имам пари за бензина до там, че много съм се навил да взимам някакви подобни джанти (вижте ми подписа).
ок давам ти 220 лв. Утре ще ти званна(защото майка е у нас и ...) и в понеделник ми ги пращаш по SPEEDY .Кориерската услуга си е за моя сметка СЪГЛАСЕН ли си така
като включа и 60-70 лева за пътя до там, май ще се откажа, и после пак ще ме е яд. Нека bocho123321 да ги взима. Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
като включа и 60-70 лева за пътя до там, май ще се откажа, и после пак ще ме е яд. Нека bocho123321 да ги взима. Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
Честно казано, на живо тея дето ги искаш, не изглеждат така както на снимката...
Естествено, но и аз бях писал, че снимката показва - моите как искам да изглеждат след като сам си ги направя (да кажем, че снимката е груб фото-тунинг прототип на търсения ефект. Запазвам си авторското право за идеята.
Коментар