Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинални джанто от Мареа 15' спешно

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригинални джанто от Мареа 15' спешно

така поради спешната нужда от пари разпродавам някои неща от колата джантите са прави не са боядисвани не са кривени нямат ожулено с всички капачета са абе перфектни джанти цена 250 0885618040

Тези джанти ме кефят много, но не зная дали ще стоят на моята така добре както на мареа. Цената иначе е перфектна!Успех с продажбата и сори за оффа
    Bravo HGT 2001

Коментар

пич не сам за 50 лева ама ги нямам ако искаш давам ти 200 и ми ги пращай ако си сагласен де :D

Коментар

ако ми ги донесеш ще ти дам 220 лв.толкоз имам

Коментар

4х98 са нали

Коментар

ако ти дойдеш до сливен за 220 ще ти ги дам ако искаш 0885618040

Коментар

Сливен от Русе на колко км е? И аз имам толкова долу-горе заделени ама мяй няма да имам пари за бензина до там, че много съм се навил да взимам някакви подобни джанти (вижте ми подписа).
              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

240 километра през Велико Търново - гр. Елена - Стара река.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

по мое лично мнение цената им е добра ако искаш ела пътя е добре аз скоро пътувах по този марширут

Коментар

ок давам ти 220 лв. Утре ще ти званна(защото майка е у нас и ...) и в понеделник ми ги пращаш по SPEEDY .Кориерската услуга си е за моя сметка СЪГЛАСЕН ли си така

Коментар

като включа и 60-70 лева за пътя до там, май ще се откажа, и после пак ще ме е яд. Нека bocho123321 да ги взима. Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
                      Прикачени файлове

Коментар

niko_ymn написа:
                        като включа и 60-70 лева за пътя до там, май ще се откажа, и после пак ще ме е яд. Нека bocho123321 да ги взима. Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
                        Честно казано, на живо тея дето ги искаш, не изглеждат така както на снимката...http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...d&image_id=393
                        Настоящата - Ford Focus ST
                        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                        Франкенщайн - R.I.P.
                        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

продаадени

Коментар

PRODADENI :D

Коментар

Korun написа:
                              niko_ymn написа:
                              Аз искам да боядисам на другия модел вдлъбнатото ето така за да приличат спиците на двойни.
                              Честно казано, на живо тея дето ги искаш, не изглеждат така както на снимката...
                              Естествено, но и аз бях писал, че снимката показва - моите как искам да изглеждат след като сам си ги направя (да кажем, че снимката е груб фото-тунинг прототип на търсения ефект. Запазвам си авторското право за идеята.

Коментар

Working...
                              X