Продавам си количката, 1,3 турбо 90г. няма екстри скоро съм подменял турбото имам резервен мотор инсталация абе едно уно на части, може да я заменя за Чинкуеченто или няква малолитражка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Уно 1,3 Турбо или бартер - ПРОДАДЕНА.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ааааа, това е онова манияшкото уно, което снимах веднъж, купувайте, супер е ... ако имах пари веднага го купувах... а ако имах интернет последните 4 дена можеше да направим бартер за чинкуто ... 2300 казваш, значи ... колко к.с. е по талон, има ли някакви забележки (вече) ? Тези затъмнени фарове как светят ?
Коментар
-
мерси колега, ами по принцип 1.3 турбото е 105 к.с., ама винаги има кво да се направи по една кола, абе ако има някой мераклия да го види ще каже дали върви пък ако намеря Чинкуеченто и ще е добре имам един 1.6 дв. вал за него много важна подробност забравих, колата е рег. на инвалид но е изтекла така че ако някой иска да си я прехвърля няма проблем с док.някой ден ша откача
Коментар
-
Правено ли е нещо по колата с изключение на турбото и как е техническото състояние. Видях и в мобилето обява на тая кола и пише 135 коня. Как ги искара толкова, мерена ли е на дино или просто така е написано. Няма да питам дали е имала удари никой няма да си признае . Ако можеш напиши малко повече за колата.
Коментар
-
аз за толкова к.ц съм го купил има там едни палави клапани на разни вакуми, аз не съм я блъскал все още ))))) отпред удар не е имала роговете и са здрави и не са изправяни то си им личи ми кво да ти напиша аз долу горе две години я стягам докато се боядиса да се нагласи всичко и сега имам вече друга кола пък тази седи стана цяло лято почти не е мърдананякой ден ша откача
Коментар
-
не би трябвало да се плаща ДДС. това пък откъде е ?тя е внесена 2002 или 2003 ще те излъжа аз като я взех 2005 пролетта я смятахме тъкмо бяха изтекли там инвалидните 3г. за продажба. аре колата е с нови накладки FERODO маслото е ново SELENIA само ремъка остана тия дни и той ше се смени, взема да напрая един търг :D па кото стане.някой ден ша откача
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар