Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат типо 2.0 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат типо 2.0 16в

92гна няма и 160 000км (по километраж),аз я карам от 20 000кмел.стъклаел.огледала с подгряванеел.шибидахцентралнохидравликааларма с пейджърлети джанти (има 1 крива гума от задните)червени пружини momo corse,некви custom от бравовсичко си работи по колатаима забележки по външния видколата не е удрянасалона е много запазенот както съм я взел съм сменил:2 задни главинизадни накладки1 заден спирачен апаратнакрайницистартерскорости (старите са били без масло и диференциал се поразпадна)масла филтриразпределителните валове ги смених,но проблема със едно леко стържене не се оправи и си сложих нейните сипредстои смяна на ангренажв момента е с права генерация с резонатор и гърне от мотор,но предстои смяна с оригинално крайно гърне,защото главата ми става квадратнаградско каране до 2000обр съм постигал разход от 9.6 (2 пъти ми е давала този разход)иначе най-чесо градско 11-14,според зависи къде се набия да кисна и как я карамс настъпване си лапа извънграда като се кара до 100-110 харчи около 8.5над 140 до 180 си харчи малко под 10като ускоряването е плавно,а не да се сменят скоростите на по 6000 обртел под аватара снимки има в гаража

Бартер за Алфа 146 Ти 1997 150 коня?
    Fiat Tipo 1.6 i.e. SX 1994

Коментар

бартер само за някакъв дизел,може и с доплащане от моя страна,зависи от дизела,марка и година

Коментар

2300 лв2100 лв без джантите

Коментар

стават некви аномалии бях решил,че са заминали сегменти гумички и т.н.,защото беше почнало да чорлави,като смених маслото,спря

Коментар

Да не си карал с червен шел :D:D:D

Коментар

не с кастрол

Коментар

maiden написа:
                Да не си карал с червен шел :D:D:D
                Извинявам се че се бъркам в темата, но пежото ми взе да гори масло и то доста. Имам съмнения за маслото: shell helix 10w40 - ти какво имаш в предвид с горното? Възможно ли да е от шел-а
                Alfa Romeo 145 '96 1.6 boxer 103hp
                Fiat Punto '96, 1.2 75hp
                Peugeot 306 xt '97 1.6

Коментар

мисля да го разчекна на части

Коментар

За мен предната решетка :P

Коментар

Working...
                    X