92гна няма и 160 000км (по километраж),аз я карам от 20 000кмел.стъклаел.огледала с подгряванеел.шибидахцентралнохидравликааларма с пейджърлети джанти (има 1 крива гума от задните)червени пружини momo corse,некви custom от бравовсичко си работи по колатаима забележки по външния видколата не е удрянасалона е много запазенот както съм я взел съм сменил:2 задни главинизадни накладки1 заден спирачен апаратнакрайницистартерскорости (старите са били без масло и диференциал се поразпадна)масла филтриразпределителните валове ги смених,но проблема със едно леко стържене не се оправи и си сложих нейните сипредстои смяна на ангренажв момента е с права генерация с резонатор и гърне от мотор,но предстои смяна с оригинално крайно гърне,защото главата ми става квадратнаградско каране до 2000обр съм постигал разход от 9.6 (2 пъти ми е давала този разход)иначе най-чесо градско 11-14,според зависи къде се набия да кисна и как я карамс настъпване си лапа извънграда като се кара до 100-110 харчи около 8.5над 140 до 180 си харчи малко под 10като ускоряването е плавно,а не да се сменят скоростите на по 6000 обртел под аватара снимки има в гаража
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат типо 2.0 16в
Collapse
X
-
maiden написа:Да не си карал с червен шел :D:D:DAlfa Romeo 145 '96 1.6 boxer 103hp
Fiat Punto '96, 1.2 75hp
Peugeot 306 xt '97 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар