Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

климатик - Типо пълен комплект 200лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

климатик - Типо пълен комплект 200лв.

климатика е перфектно работещ. комплекта включва всичко - компресор, вътрешен и външен радиатор и маркучи. 0886948477
    0886948477

Re: климатик - Типо пълен комплект 200лв.

granturismo написа:
    климатика е перфектно работещ. комплекта включва всичко - компресор, вътрешен и външен радиатор и маркучи. 0886948477
    На всяко Типо ли може да се монтира?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кире понеже виждам че се интересуваш , по принцип става ,само виж от кои двигател е климатика и виж дали захвашащането на компреосра към блока е същото. Иначе по купето няма изменения(там е наи връткавата работа със малкия и голмеия радиатор и прекарването на тръбите.)
      Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
      IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
      1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
      2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

Колега действително имам интерес от обявата. Предполагам, че става въпрос за този климатик http://tipo.elmarkone.com/index.php?showtopic=24от тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...687&highlight=т.е. от типо 1.8 - 110 к.с. доколкото разбрах...Някой има ли представа дали може да се монтира на Типото от подписа?Ако може - къде и горе - долу за колко пари?
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Колега действително имам интерес от обявата. Предполагам, че става въпрос за този климатик http://tipo.elmarkone.com/index.php?showtopic=24от тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...687&highlight=т.е. от типо 1.8 - 110 к.с. доколкото разбрах...Някой има ли представа дали може да се монтира на Типото от подписа?Ако може - къде и горе - долу за колко пари?
          По принцип компресора зе задвижва от ремък, който е закачен на допълнителна ролка на коляновия вал! Самия компресор се закачва за планката (греда), която е между десния тампон на двигателя и самия двигател. Направи си сам сметката дали може да се сложи! Според мен бая зор ще е!Поздрави!А сега към колегата Granturismo:Като го гледам климатика е с новия фреон. Става ли вътрешната пита от климатик със стария фреон, защото аз имам клима на колата, но след катастрофа вече не е в завидно състояние? Та идеята ми е да го взема и да сложа само компреора, бутилката за фреона и радиатора, без да бърникам в купето! Само за информация - с перката и водния радиатор какво стана? Читави ли са и дали не си ги продал?Поздрави!
          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Да забравих да кажа, че климатика е с R12 сиреч стария фреон.@Forsakenпри твоя вариант ще работи без проблем, само че с фреон R12.Водния радиатор и вентилатора са в перфектно здраве. 40лв.http://tipo.elmarkone.com/index.php?showtopic=26
            0886948477

Коментар

Ако наистина са наред ги взимам! Само дето не знам дали ще станат от 1,8 на 1,6 двигател!Аз в събота най-вероятно ще ходя до София да прибирам един приятел от летището и ако стават може направо да ги взема!Поздрави!

Коментар

Forsaken написа:
                Ако наистина са наред ги взимам! Само дето не знам дали ще станат от 1,8 на 1,6 двигател!Аз в събота най-вероятно ще ходя до София да прибирам един приятел от летището и ако стават може направо да ги взема!Поздрави!
                Най-много да ти трябва и казанчето ,защото на 1.6 е на самия радиатор(ако е едновалка де).Обаче имай в предвид че ще забравиш за загряване Захващането трябва да е стандартно.
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Разширителния съд е отделен за всички модели след 92 година. Независимо колко вала са.И мен загряването е единственото, което ме притеснява! Лятото както и да е, но зимата ще видя зор с парното! Предполагам, че радиатора е или по-дебел или по-широк - за да може да охлажда по-големия двигател. Но за климатика радиатора не би трябвало да има разлика с останалите, независимо на какъв мотор са. Освен да ги измеря и ако идвам в събота да сравним големините!

Коментар

Forsaken написа:
                    Разширителния съд е отделен за всички модели след 92 година......
                    на 1.4 казанчето си седи на радиатора и на 95гстарото ми беше 1.6 1 вал 93г и пак му беше на радиаторатова за загряването са глупости,каква е причината да не-загрее,особенно зиматаиначе към климатика има ли си бутони,панели,конзолата на парното с врътките (вътрешната) и цялата ел инсталация

Коментар

Това със загряването и аз не го разбрах. В типото най-ми харесваше колко бързо загряваше зимата и като цяло парното заработваше супер бързо.Имам конзолата с копчетата, но самите копчета не са в идеален вид.Инсталацията я нямам , но не ми се види сложна.
                      0886948477

Коментар

Здравейте!Радиатора на климатика се оказа здрав, макар и крив! Поизпрвих го, разпънах му ламелите, където беше възможно и засега всичко е ОК! Ще видим как ще се справи като го напълня с фреон.А по-големия радиатор предполага по-добро охлажане през лятото, но пък зимата иска повечко загряване. Предполагам ще се съгласите, че има разлика между кола 1,6 и 1,8 в температурата, която отделят. Ето за това като отидете да си купувате радиатор първото което ви питат е за кубатурата на двигателя. Ето защо бяха съмненията ми за радиатор от 1,8 на кола 1,6!Поздрави!

Коментар

0886948477

Коментар

бе аз много му се заканвам,ама ще продавам колата и му се чудя

Коментар

Колега pugsy, какво става с валовете, заради тях ли продаваш колата. С новия компютър не тръгна ли по-добре, или си разочарован от резултата. Само да ти кажа, че валовете от ланча 2,0 16 клапана, само изглеждат еднакви с тези на Типото, но всъщност гърбиците са с 1 мм по-малки, и оттам лифта на клапаните е по малък. Това в случай, че не го знаеш. Иначе в "Александър Ауто" ми поискаха 470 лв на вал-нов. В момента и аз се чудя какво да правя с мойте Валове. Извинявам се на колегата, че пиша в темата му.Приятен ден на всички.Има лични съобщения за подобни "лирични отклонения"!kiro_of_the_day

Коментар

Working...
                              X