Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бартер/продажба на фиат-палио.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Бартер/продажба на фиат-палио.

    Чудех се дали да сложа тази тема в купува или продава, но накрая се спрях тук . Искам да продам палиото или по-скоро да направя бартер за по-мощна кола с климатик.Да карам подред - характеристиките на палиото ми са следните:- Fiat Palio Weekend 75- година на производство - 1998- двигател 1242 см3, 73 к.с., бензин, на около 120 000 км., пълен инжекцион- цвят - сребрист металик- пълни технически данни тук: http://carexpert.ru/atech.php3?modid=fiatp-1996w12- предни ел.стъкла- хидравлика на волана- стерео уредба- аларма, имобилайзер, централно заключване, което се командва от алармата- перфектен външен вид- отлично техническо състояние. Колата е карана в България само от мен и е отлично поддържана и обслужвана, както се казва "без забележки" - пълно автокаско за стойност 6 000 лв., валидно до м.10 2007 г.Продавам го или го заменям срещу разумно доплащане за по-мощен автомобил с климатик (фиат мареа, а може и да не е италианско, например Опел Астра комби, Вектра и др. с подобни параметри): седан или комби 4/5 врати, не по-стар от 1997 г., двигател 1.6-1.9 (желателно под 100 к.с.), задължително с работещ климатик, централно заключване, аларма, стерео, ел.стъкла, да е в отлично техническо състояние, а не да дам поне хилядарка, за да го стегна.Обявата е сериозна, от коректен и сериозен човек. Ако някой има голяма колица, която вече му е омръзнала и иска да я замени за нещо по-малко за порасналото си дете или пък търси градска кола за жена си, е добре дошъл - да пише ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ, а може и направо да ми звънне на 0ХХХ-ХХХ-ХХХ, ще видим колите и ще се договорим .Ако някой се интересува защо го продавам: трябва ми кола с климатик, а и децата пораснаха, колата вече ни се струва малка, искам нещо по-голямо и мощно, няма никаква друга причина.Ети и две снимки на фиата: от миналата година са, но промяна във вида му няма - перфектен е.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

    #2
    Здрасти колега,Заинтересовани сме от Фиата!Брат ми притежава Опел Астра F Комби, 1.6 i. Първа регистрация 11.1997 г. Колата е купена от първи собственик от Германия ноември месец 2006 г. Колата има хидравлика, ABS, ел. стъкла на предните прозорци, ел. огледала с подгряване, халогени, оригинално аудио (радио-касетофон Блаупункт) с 6 колони + код, КЛИМАТИК (работещ), 2 Airbag-а, колани с пиропатрони, задни подглавници, плюш, зелен металик с брони и огледала с цвета на купето.Таблото е черно, воланът е кожен.Моторът 1.6 моноинжекция (X16SZR) се вгражда впоследствие в по-новият модел Астри (полицейските), 75 к.с., 8 V.Разход извънградско - 6/100 л. С ръчни скоростна кутия, 5 степенна.Напълно обслужена преди 2000 км! Колата е на 128 000 км.Инетересувам се Палио-то има ли климатик и дали е правен някакъв ремонт? Ако може да качиш още снимки и задължително вътре!Дай и-мейл да ти пратя снимки, тук не ми дава да прикачвам! Цял ден се опитвам и не става!
    Space Star 1.9 DID

    Коментар


      #3
      Roko написа:
      Здрасти колега,Заинтересовани сме от Фиата!Брат ми притежава Опел Астра F Комби, 1.6 i. Първа регистрация 11.1997 г. Колата е купена от първи собственик от Германия ноември месец 2006 г. Колата има хидравлика, ABS, ел. стъкла на предните прозорци, ел. огледала с подгряване, халогени, оригинално аудио (радио-касетофон Блаупункт) с 6 колони + код, КЛИМАТИК (работещ), 2 Airbag-а, колани с пиропатрони, задни подглавници, плюш, зелен металик с брони и огледала с цвета на купето.Таблото е черно, воланът е кожен.Моторът 1.6 моноинжекция (X16SZR) се вгражда впоследствие в по-новият модел Астри (полицейските), 75 к.с., 8 V.Разход извънградско - 6/100 л.Напълно обслужена преди 2000 км! Колата е на 128 000 км.Инетересувам се Палио-то има ли климатик и дали е правен някакъв ремонт? Ако може да качиш още снимки и задължително вътре!Дай и-мейл да ти пратя снимки, тук не ми дава да прикачвам! Цял ден се опитвам и не става!
      Здравей. Мейлът ми е: venko_zm@mail.bg . А ако забелязваш съм оставил и GSM за контакт, така че всеки, който се интересува от обявата, може да ми звънне. Утре ще нащракам палиото отвсякъде (купе, двигател, багажник) и ще ти пратя още снимки, след като ти ми пратиш снимки на опела. Към това, което съм написал, ще добавя следното: - Моето палио няма климатик.- Сменено масло и филтри преди 4000 км.- Гуми в много добро състояние.- Имам го от октомври 2005 г. - изминал съм общо около 12 000 км. Записвам си в книжка нещата, които правя по него, така беше и с предишната ми кола. Практически не съм правил никакви ремонти, защото е нямало причина за това. Невероятно е, но наистина попаднах на много добра кола. Сменил съм температурен датчик, шарнир, клеморед на контактния ключ, а преди месец ремонтирах генератора - презареждаше акумулатора. Това е, НИЩО ДРУГО ! А аз съм човек, за който колата е много повече от средство за предвижване и оправям всичко на момента. Преди около половин година ме обезпокои едно сълзене от гарнитурата на главата, за което писах във форума и даже съм сложил и снимки. Оказа се, че при смяната на маслото са ми наблъскали доста масло над максимума. Като източих 200 гр., сълзенето изчезна. Единственото нещо, което видях още когато я купих и не съм го оправил, е лекото омасляване на скоростната кутия. За година и половина маслото в скоростната кутия си е почти на максимума (проверявам го на всеки 1-2 месеца) и затова не съм си правил труда да отварям скоростната кутия и да търся причината за този малък теч. Това е наистина всичко по техническото състояние на колата. А за външния вид - няма драскотина, да не говорим за ръжда, салона също е много добре запазен.Интересува ме да ми дадеш и ти истински подробности по техническото състояние на опела, както го направих аз за фиата. И да ми кажеш защо го продаваш, след като го имаш от по-малко от година. Интересува ме също има ли централно заключване и аларма, каква е скоростната кутия (ръчна, автоматична), с колко скорости е, има ли катализатор, а не разбрах и двигателя бензинов ли е или дизелов. За съжаление Шумен е доста далеч от Пазарджик, иначе както съм в отпуска можехме още утре да огледаме колите.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

      Коментар


        #4
        Ето още малко снимки от фиата...
        Прикачени файлове
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

        Коментар


          #5
          Още няколко снимки ...
          Прикачени файлове
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

          Коментар


            #6
            И още 2 последни снимки. Между другото двигателя НИКОГА не е измиван. Току ще се връщам от почивка, в това състояние си е след 1000 км, изминати за 1 седмица.
            Прикачени файлове
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

            Коментар


              #7
              По принцип нямам нищо против да получа добронамерени мнения или въпроси от други колеги, но нека да бъдат чрез ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ или направо ми звъннете, оставил съм GSM ! Моля ви, в противен случай ще оспамим темата.малко я поизчистих темата1115
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

              Коментар


                #8
                Ето още една кола, за която с удоволствие бих направил бартер - Ланчия Дедра. За доста хора ланчиите са прекалено големи, непрактични особено за градски условия, а и доста бензин харчат. Аз пък винаги съм се впечатлявал от вида им, а тези дни се повозих и покарах ланчия и съм очарован ! Ако някой има добре гледана ланчия дедра, а му трябва здрава градска кола с голям багажник, да се обади. Към обявата ще добавя и още нещо, което за някои хора може би има значение: в палиото никога не е пушено, поддържам го винаги идеално чисто, даже и с мръсни обувки не давам да се влиза в него .
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                Коментар


                  #9
                  Ще побутна обявата още един път нагоре - за последно. Който видял-видял. Ако успея да я продам или да направя бартер - ще пиша. Дотогава обявата е актуална.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                  Коментар


                    #10
                    Колко му искаш на този Фиат, че никъде не видях???
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

                    Коментар


                      #11
                      Alex_kk написа:
                      Колко му искаш на този Фиат, че никъде не видях???
                      Няма и как да видиш, тъй като не съм обявил цена . Но пък за сметка на това има молба да не се пише в темата, а чрез лични съобщения, но карай, няма проблем ...Нещата стоят така: В темата няма да има цена, тъй като в 99,99 % от случаите обявената цена става обект на коментар от хора, които нямат никакво намерение да купуват.Ако на някой колата му е харесала и наистина има интерес към нея, може да се свърже с мен по някой от следните начини и ще получи отговор на всеки зададен въпрос:- тел.ХХХХХХХХХХХ- e-mail: venko_zm@mail.bg- лично съобщениеАми това е, мисля че всичко е ясно.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                      Коментар


                        #12
                        Ще използвам обявата, за да пиша какви ремонти и текущо обслужване се извършват по колата от днес до момента, в който я заменя или продам. Може би ще представляват интерес за следващия й собственик 26.09.2007 г.: - Смяна на трансмисионно масло ( не го бях сменил, когато я купих ). - Решен е и проблема със сълзенето на трансмисионно масло, което омасляваше отдолу скоростната кутия.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                        Коментар


                          #13
                          Продаден - за 4000 лв. !
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                          Коментар


                            #14
                            Честито колега. Безаварийно оттук нататък с новата кола
                            Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                            Настояща: VW Polo 1.1i '92

                            Коментар


                              #15
                              snake написа:
                              Продаден - за 4000 лв. !
                              А ми сега каква кола?

                              Коментар

                              Working...
                              X