Ми те по автокъщите и двузонен климатроник може да го водят, ако се водиш по техния акъл :P Аз казвам какво е и на снимките се вижда.Кой както си го знае така да си го нарича
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.2 16V
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако на врътката имаш изобразени градуси и бутон "ауто" е климатроник, ако е само с черените и сините черти и цифри от 1 до 4 начи е климатик . На по-хубавите коли климатрониците са дигитални. А двузонов климатроник е когато има 2 дисплея и на всеки по оделно можеш да избереш температура- 1 дисплей т-ра отпред, 2 дисплей т-ра отзадFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Колеги, Бравичката е с климатроник, но е без фреон, защото в един прекрасен сервиз при смяна на ангренажен ремък бог знае защо бяха развили едната тръба.Явно им е пречела.Сега отново тръбите са свързани, но трябва да се напълни с фреон. Колата вече е без бутилката за газ, защото всеки, който се поинтересува за колата не искаше газ.Сега колата си е така, както е излязла от завода. Предвид многото некоректни и изнервени купувачи (особено вчера) съм решил, че на никой повече няма да направя услугата да докарам колата в София, за да я гледа.Автомобила е достатъчно изгоден и хубав и който се интересува ще дойде да я види на място.Все пак това са само 20 км. и за един сериозен купувач не са проблем Последно и най-важно - цената е 4800 лв. и НЕ СЕ КОМЕНТИРА,най-малкото защото колата е изрядна. Бъдещия купувач ще е облагодетелстван, защото в експертната оценка на застрахователя колата е оценена на 1500 лв, а по принцип реалната оценка възлиза на 6300 лв. (Благодаря на момчето, което ми направи тази услуга!) На хората, които им е ясно знаят, че това намалява разхода за данъка и за нотариус. Желая приятен и ползотворен ден на всички!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse
Коментар