Fiat Brava 1.2 16V99 год. светло бежова. Колата е запазена и е гледана с много желание.Вече са ми малки множко и трябва да се разделя с поне една Екстрите са:ел. стъклаборд. компютърABS4 еърбега (два в предните седалки и един във волана и един в таблото за пасажера)климатикстерео уредба (оригиналната)хидравликаел фаровеКолата е с опция да се сложи АГУ, но това е само по желание!Сменени са масло, ангренажен ремък и въобще всички ремъци преди 1000 км.сменено хидравлично маслона километража пише 47 000 км.на сервизната книжка последната смяна на масло е отбелязана на 42 000 км.Имам всички сервизни документи и т.н. за колата.Вкарана е от Германия аз не съм се занимавал да превъртам километри.Много хора от форума ме познават и могат да потвърдят, че съм винаги съм бил коректен.С простотии не се занимавам!Който има интерес по-добре да види колата на живо и ще се убеди, че е невероятно запазена.В България е направила 1000 км (откакто е сменено маслото и т.н.). Просто няма кой да я кара.Затова я и продавам.Снимки ще постна утре.За контакти тук или GSM 0895 613 660Поздрави!Слави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.2 16V
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Fiat Brava 1.2 16V
Слав написа:Колата е с опция да се сложи АГУ, но това е само по желание!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колата е с монтирана газова бутилка и изпарител и е с прокарани тръбички, но нищо повече не е правено, защото знам, че някои хора са върли противници на газта.Именно затова казвам, че е по желание, защото е въпрос на 3 часа да се довърши Който не желае разбира се махаме бутилката, тръбичките и изпарителя и смъквам цената.Никъде нищо не съм дупчил и т.н. държа да се знае това! Колата е с две дистанционни, два сини ключа, един червен (или кафяв или там какъвто е на цвят, че не мога да го оприлича ) Има аларма, че съм забравил да спомена и цената е 5000 лв. ( с бутилката и изпарителя ) Колата е с новите номера, застраховки, прегледи, екотакси и т.н. такси== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Не се лъжеш хич.Колата е с бордови компютър.Забравил съм да напиша и сама си регулира температурата вътре в купето при задание на градуси Показва и външна температура== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Мда климатроник го водят. :P Без бутилката и изпарителя колата мога да я дам за 4700 Има всички документи от чужбина, включително и касовите бележки от паркингите там :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
обяснете ми какво значи това автоматичен климатик че никои не може кадето и да съм питалBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Ми има си сензор, който отчита температурата в купето.Нагласяш желаната температура и той си я поддържа.Когато не е необходимо просто не се включва и не товари колата== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Tornado написа:ico83 написа:обяснете ми какво значи това автоматичен климатик че никои не може кадето и да съм питалBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар