Fiat Brava 1.2 16V99 год. светло бежова. Колата е запазена и е гледана с много желание.Вече са ми малки множко и трябва да се разделя с поне една
Екстрите са:ел. стъклаборд. компютърABS4 еърбега (два в предните седалки и един във волана и един в таблото за пасажера)климатикстерео уредба (оригиналната)хидравликаел фаровеКолата е с опция да се сложи АГУ, но това е само по желание!Сменени са масло, ангренажен ремък и въобще всички ремъци преди 1000 км.сменено хидравлично маслона километража пише 47 000 км.на сервизната книжка последната смяна на масло е отбелязана на 42 000 км.Имам всички сервизни документи и т.н. за колата.Вкарана е от Германия аз не съм се занимавал да превъртам километри.Много хора от форума ме познават и могат да потвърдят, че съм винаги съм бил коректен.С простотии не се занимавам!Който има интерес по-добре да види колата на живо и ще се убеди, че е невероятно запазена.В България е направила 1000 км (откакто е сменено маслото и т.н.). Просто няма кой да я кара.Затова я и продавам.Снимки ще постна утре.За контакти тук или GSM 0895 613 660Поздрави!Слави

Коментар