Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам ГНП "Bosh"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам ГНП "Bosh"

Продавам ГНП "Bosh"Цена:150лв0878437700Краси

Re: Продавам ГНП "Bosh"

Krasimir Kostov написа:
    Продавам ГНП "Bosh"Цена:150лв0878437700Краси
    Ами добре, че е Бош ама напиши малко по-подробно - кой модел или парт номер, или за кои двигатели става...
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ГНП BOSH

Това е ГНП от FIAT UNO 1,3D..По принцип става за всички ФИАТ ,Фолксваген...ГНП е в изправност..мисля че маи втулките веце трябва да се подмениат..Продавам я комплект с 4бр дюзи и металните свързващи тръбичкиПреди 5-6 год правих осн ремонт на колата ми(продадена е вече) и сложих друга ГНП които ми беше резервна..Имам и кормилни реики,маслени помпи др чаркалаци..Краси

Коментар

Re: ГНП BOSH

Krasimir Kostov написа:
        Това е ГНП от FIAT UNO 1,3D..По принцип става за всички ФИАТ ,Фолксваген...ГНП е в изправност..мисля че маи втулките веце трябва да се подмениат..Продавам я комплект с 4бр дюзи и металните свързващи тръбичкиПреди 5-6 год правих осн ремонт на колата ми(продадена е вече) и сложих друга ГНП които ми беше резервна..Имам и кормилни реики,маслени помпи др чаркалаци..Краси
        А дали става за Фиат мареа. знаеш ли , щом става за всички фиати
        Alfa 156 2.4JTD ~180p.s., Alfa 145 1.9 JTD~140p.s., MAREA 2.4TD124p.s., TEMPRA 1.9 TD-92p.s., TIPO 1.6 2act-90p.s.

Коментар

ГНП BOSH

Предполагам да.Утре заминавам за морето и ще се ваърна на 30.07.Ако те интересува обади ми се по телефона.Ще се се срещнем и ти ще я сравниш със твоята.Колкото за кубатурата ..то количеството нафта се регулира на стенд и може да се направи колкто изкаш от 1,0- до 2,5см3Краси0878437700

Коментар

Working...
          X