Ех мама му стара, няма ли кой да стане посредник за двуцевката за Типо...Просто нямам работа към София в близкия месец, пък да се разкарвам само за нея...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Ех мама му стара, няма ли кой да стане посредник за двуцевката за Типо...Просто нямам работа към София в близкия месец, пък да се разкарвам само за нея...
мога да ти я запаза,не ми е проблем,когато идваш тогава или ако някой има път на там
Без кола съм Кирчо (вече и още), иначе с удоволствие бих се видял с Pugsy за да я прибера.Павка, запази я, ако се моторизирам другата седмица ще мина да я взема.
Без кола съм Кирчо (вече и още), иначе с удоволствие бих се видял с Pugsy за да я прибера.Павка, запази я, ако се моторизирам другата седмица ще мина да я взема.
Черпенето е от мен! Пък и нали си ми обещал да дойдете на гости, хем ще тестваш Сузукито до Кюстендил, та стават 2в1!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
от каква кола, и какъв e амортисьора(маслен, газов, ляв, десен)?стават ли за Темпра 1,6 със малките дискове отпред (че на Ирена единия амотисьор е заминал и е маслен), а и какви пари
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар