Пълен салон-4 седалки и задните кори,с меките подглавници е не с пласмасовите-100лв...Задни стъкла за двуврато-по 15лв...Вал от Пунто 75-става за тунинг на синкоенто,пунто 55 и 60 -цена 50лвЗадна врата от Пунто със стъклото и сичко-50лвКупе+две врати-заден мост от пунто ГТ с дисковете,здрав преден мост,гърне тип ремус неръждавейка-сичко за 300лв...+ още неща,като огледало,стоп и други там глупости...Питайте...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Пунто
Collapse
X
-
За Пунто ми трябва:1. Пластмасата над задния номер(на петата врата), може и без плафоните. 2. За шофьорска седалка на двуврато - пластмасата от дясната стана на седалката, заедно с врътката за нагласяне на облегалката. 3. Ръчката която отваря багажника от купето.4. Евентуално - шофьорски сенник, макар че го пооправих.5. Фиксаторите за двуврато (мисля че стават и от четириврато) на вратите - вървят с часта от пантата захваната за купето. Предствляват едни овални метални пръчки от стоманизирана сплав - при мен и на двете врати са счупени и не подлежат на заваряване, а без тях вратите летят ако е на наклон колата. Предполагам вървят направо с половината панта.Всичко това го купувам веднага, стига цената да е разумна.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
UnoGT написа:огледало-дясно 25лвИам пласмасата над номера-10лв(изглежка като карбон само че)Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Колега, трябват ми няколко неща от Puntoto, ако разбира се не си ги продал вече. Ето какво ми трябва: антената на покрива, волан (ако е от този с бутоните на него), фарове за мъгла (ако имаш), мигачи и предни фарове, джанти някакви, ако имаш (но не ламаринени), задните амортисиори на 5тата врата (багажника), облегалки за главите (ако са платнени и плътни, а не нарезаните с дупките). Свещи 4 броя, ако са читави, Скоростният лост с кожа ли е или е с гума? Задна чиатачка, ако е сравнително нова. Ами това е засега. Очаквам да пишеш и да кажеш дали може да ми запазиш тези неща и разбира се да кажеш цени. Поздрави и до скоро.Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар