Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам 2 седалки с аербеци за фиат браво -а марея 2001г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На теб, колко пъти трябва да ти се прави забележка, бре?http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=168241.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

а ве не разбрах те ли че продавам 2те седалки които са от гт не от сх имат разлика за това им казах спортни и искам да си купя спарко ли рекаро ли момо ли някоя марка не сам казал че моите са рекаро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ет о това искам да си купя

Коментар

а ти тъп ли си,че не виждаш за какво ти се прави забележка и продължаваш в същия дух

Коментар

Абе хора, четете ги тия постове преди да пишете тъпотии!Направихте го на трътка момчето.Сто пъти обясни какво продава, защо го продава и защо продава само две седалки.Баси малоумната история!
          Bravo 1.6 16v

Коментар

Май неразбирателството дойде от начина на писане. Аз разбрах какво продава, всички които карат фиат разбраха. Но все пак, ако във вестника си напишеш обявата с 4 и 6 - никой няма да ти се обади, мисля че това важи и за тук.
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
              Но все пак, ако във вестника си напишеш обявата с 4 и 6 - никой няма да ти се обади, мисля че това важи и за тук.
              Абсолютно си права..

Коментар

Balkanski, какво стана пич, продаде ли си седалките..ако продаваш и задните в комплект може да се разберем нещо

Коментар

Да попитам продават ли се още седалките и дали ще ми продадеш само шофиорската защото тя ми е счупена
                  На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Коментар

Тъи като не ми отговаряш на лични ще попитам тук продават ли се седалките още защото имам много сериозен интерес ,така че ако имаш желание може да се свържеш с мен и да се разберем
                    На мъж които знае как да чука винаги ще му отворят

Коментар

Working...
                    X